.:Vigrid Forsiden:.

NAZIstene hater hvite kvinner som Julia

Invalidisert av ukrainske NAZIraketter

For en kort uke siden slo de ukrainske nazibandene, som herjer i Donbass-republikkene for sine jødiske oligarkherrer, til med et rakettangrep mot sivile mål i Donetsk by. Denne gangen traff nazimorderne bussen Julia, bildet over, satt i. Hun var døden nær, men ser ut til å kunne komme seg, sterkt invalidisert. Dette er kun et eksempel på hva USA, NATO, EU og Nazijuntaen i Kiev har som hovedmål: Drap og terror av den novorussiske befolkningen slik at de til slutt gir opp og rømmer området. Området er meget viktig som fremtidig oppmarsjområde for et kommende NATOangrep av samme mønster og motivasjon som det tyske i sommeren 1942.

Russland kan ikke tillate Donbass som NATOland, men kan heller ikke gripe inn militært i den pågående krigen uten å risikere å utløse ny storkrig i Europa siden NATO vil gripe anledningen og angripe Russland. Ziomedia har forberedt oss på en slik utvikling gjennom lang tid.

Drept av ukrainske NAZIraketter

Mannen på bildet over het Alexandr og var sjåfør på bussen Julia satt på. Han etterlater seg kone og to barn. Han og hans familie er også hatobjekter for NATO og deres NAZIsystem. Han ønsket frihet og demokrati for seg og sitt folk og det er det verste Nazister vet. Derfor fører de total utryddelseskrig i Novorossia. Julia og Alexandr er kun to av over 5.000 offisielt registrerte myrdede Novorussere som er falt for nazistenes morderiske granathagl. Titusener er såret og rundt en og en halv million er drevet på flukt. Akkurat slik NATOstrategene og deres nazibander ved fronten vil ha det. Du tror kanskje jeg overdriver når jeg tillegger nazistene syke tanker og motiver? Å, neida, tvert i mot. Disse syke nazimorderne har en like syk gjeng som ikke er ved fronten, men støtter frontmorderne sivilt. Bare sjekk ut denne videoen som er ute på nett hvor nazistene i Kiev har en liten feiring etter at det siste Novorussiske småbarnet var drept av nazikameratene deres:

Nazister spiser russisk kakebaby

I artikkelen er videoen med en kort forklaring på engelsk. Videoen har engelsk undertekst på noen vesentlige steder. Detter er europeisk nazisme i praksis slik den praktiseres av samarbeidspartnerne til USA, NATO, EU, Norge og ziomedia. Dette er resultatet av det innebygde russerhatet massemedia har bygget opp gjennom mange år med antirussisk hatpropaganda. Det har også bakgrunn i gammelt historisk nag som førte til Uniatekrigene hvor Pavekirken og Polen med allierte forsøkte det samme som de gjør i dag: Å etnisk rense Novorossia for russere og kosakker. Derfor kan du kalle dagens angrepskrig mot Novorossia for Uniate 3.0.

Har du sett videoen over? Dette er representativt for feige nazister og forklarer hvorfor de melder seg frivillig for å drepe russere. Og enda verre: Dette aksepteres aktivt, passivt eller stilltiende av NATOlandenes nasjonalsosialistiske og nasjonalistiske grupperinger og deres Feige Ord-fronter og Furtere Mot Innvandring. Fy faan til NAZI-søppel. Å bruke penger på tatoveringer, t-skjorter og fyll kan de, men å melde seg til tjeneste i Novorossia og slåss sammen med den novorussiske militsiaen i deres heltemodige frihetskamp mot den jødiske NAZIjuntaen i Kiev og dens bakspillere mangler de mannsmot til. Tragisk for oss alle; for dette er siste runde i Europa.

Meld deg til sivil og lovlig kamp i Vigrid om du er enig:)

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)