.:Vigrid Forsiden:.

Gladnyhet: Det nye Terminalbygget på Donetsk flyplass renset for Juntatropper

Russisk media rapporterer fra Donetsk Flyplass
Kampene raser videre på Donetsk Flyplass - Det går mot full Krig igjen

Da Putin i fjor høst fikk forhandlet frem en våpenhvile mellom de to selvstendige republikkene Lugansk og Donetsk og jødejuntaen i Kiev sto to viktige områder igjen okkupert av de nazistiske juntastyrkene som invaderte og herjet i Donbassrepublikkene. Det ene var byen Mariupol mens det andre var flyplassen i Donetsk. Særlig Donetskflyplassen skapte et problem siden de jødestyrte nazistene der brukte området som basis for artilleri- og rakettangrep på sivile mål i storbyen Donetsk. Nå melder altså militsen i Donetsk at det nye hardt omkjempede terminalbygget er renset for nazimorderbandene som holdt stedet okkupert. Det er å håpe at frihetskjemperne i Donetsk-militsiaen nedkjemper resten av de jødestyrte nazi-okkupasjonstroppene.

Det er en kjempenyhet som gleder og varmer oss langt inn i hjerteroten og fører forhåpentligvis til lettere forhold for de sivile i Donetsk og omegn. Vi er selvfølgelig klare over at det er lite sannsynlig at frihetskjemperne i Donbass vil klare å holde stand når den nyoppsatte og NATOtrente terrorhæren til JødeJuntaen i Kiev setter inn sitt ventede storangrep mot de frigjorte områdene i løpet av de neste månedene. Vårt tips er offensivstart i mai, men flere tegn tyder på at det vil skje tidligere.

Uansett: Vi gleder oss over det vi kan glede oss over og håper at alle frihets- og demokratielskende europeere slutter opp om Novorossia og deres episke Frihetskamp.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den!:)