.:Vigrid Forsiden:.

Debaltsevo er Fri!!!!! Jødejuntaen i Kiev har fått juling!!!!!
Nazimorderne er jaget fra byen!!!!! Jubel, Jubel og atter Jubel!!!!!

18. februar 2015

Bilder og video av Flaggheisingen

Frihetskjemperne i de to selvstendige republikkene Donetsk Og Lugansk har gjennom knallharde kamper mot den jødiske Kievjuntaen og deres nasjonalsosialistiske stormtropper og morderbander vunnet en avgjørende seier. Denne seieren er ikke bare en strålende seier for dem som har planlagt og vunnet den på slagmarken, men for de nordiske verdiene vi i Europa setter høyest: Selvbestemmelse, Demokrati, Frihet og de grunnleggende menneskerettighetene. Dette i væpnet kamp mot hele det Anglozionistiske Imperiet og deres militære NAZI-arm som har stått bak jødekuppet i Kiev og sivilisasjonskrigen mot Novorusserne.

Med ryggen mot veggen og en bevist virkelighet om at hvis de jødestyrte Nazimorderbandene vinner Kievjuntaens angrepskrig så vil det skje et nytt Holocaust i Novorossia. De feige nasjonalsosialistene og nasjonalistene som slåss for hat og intoleranse og makt til de internasjonale finansoligarkene måtte gi tapt mot dette motet og denne moralen frihetskjemperne ble fylt av. I fjor (2014) sommer så det stygt ut, men så omgrupperte Novorusserne og gikk til motangrep i slutten av august med en slik suksess at jødejuntaen i Kiev ba om og fikk våpenhvile med Putins støtte. En våpenhvile Nazimorderne brøt mange ganger i sin folkerettsstridige krigføring med sikte på å terrorisere befolkningen til flukt for å etnisk rense landet i det nye Holocaustet i Europa.

Etter den jødestyrte masseslaktingen Nazitroppene til Kievjuntaen gjorde i Donetsk i slutten av januar i år (2015) forsto Frihetskjemperne i Donetsk og Lugansk at de måtte stoppe folkemordet på slagmarken. Og det gjorde de. Først frigjorde de flyplassen i Donetsk mot Nazi-elitetroppene for deretter å inneslutte flere tusen Juntamorderbander i Debaltsevo-kjelen. Den kjelen som nå er erobret med sin strategiske by Debaltsevo.

Navnet Debaltsevo er med denne seieren skrevet inn i de nordiske folks heltehistorie og vil gi gjenlyd tusener av år fremover i tid. Ja, så lenge det finnes kvinner og menn av nordisk ætt for hvem Frihet, Selvstendighet og Demokrati betyr noe vil navnet Debaltsevo nevnes med ærefrykt. Og til Hel med NATO-ZIONistene (Nazistene) og deres nasjonalsosialistiske og nasjonalistiske morderbander (nazister de også) som forrådte alt de hveder å stå for.

Til Hel også med samtlige europeiske kolleger av dem som enten aktivt, passivt eller stilltiende ga de jødestyrte nazimorderne i Ukraina sin støtte. Men det stopper ikke med dette. De anglozionistiske Nazikreftene og deres jødiske finansoligarker gir seg ikke med dette. De vil ha alt og alle så krigen vil fortsette som en total assymetrisk krig med enda større intensitet. Hvor er du da? Fortsatt feig og unnfallende eller melder du deg til innsats her i Vigrid på vårt sivile og lovlige frontavsnitt i denne totale eksistenskrigen?

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)