.:Vigrid Forsiden:.

Debaltsevo - Motorola's Sparta-bataljon settes inn

Slaget Novorusserne MÅ vinne

Etter at de Novorussiske frihetskjemperne klarte å gå fra defensiven til offensiven i siste halvdel av august 2014 skiftet forsvarskrigen deres mot de jødestyrte ukrainske nazimorderne karakter to ganger. Den første fasen var preget av store seire og fremgang med mye frigjort territorium inntil Putin grep inn i Minsk-avtalen i september og lagde en våpenhvile. Den Novorussiske militsiaen var da i ferd med å avgjøre krigen mot nazifolkemorderne og kunne kanskje ha marsjert helt til Kiev og styrtet den jødiske Nazijuntaen.

Siden Minsk I-avtalen gikk krigen over i stillingskrig hvor Nazijuntaen i Kiev har alle fordeler. Nazistene brøt våpenhvilen hele tiden og til slutt klarte de å provosere Novorusserne slik at disse gikk til en offensiv begrenset til rent taktiske mål ved flyplassen ved Donetsk og mot Debaltsevo som de innsirklet og fanget nærmere 10.000 ukrainske nazimordere i en stor "kjele". Kampene har vært harde ved begge hovedslagplassene og da Novorusserne hadde erobret Donetsk Flyplass mistet de den igjen til nazistene i en nazi-motoffensiv. Gode råd var dyre og Novorusserne flyttet en av sine mest kampkraftige bataljoner, Sparta-bataljonen under ledelse av "Motorola", og de jagde naziforbryterne vekk fra flyplassen igjen.

Da Novorusserne gjennom heltemodig innsats mot en flere ganger så sterk fiende, som i tillegg har fordel av godt utbygde forsvarsverk, klarte å slutte Debaltsevokjelen og presse nazistene sammen får NATO panikk og griper inn med alle politiske og diplomatiske midler samt en hatkampanje i nazimedia som savner sidestykke i Europa siden kampanjene mot Hitler i forrige århundre. På slagmarken i Debaltsevo befinner det seg nærmere 10.000 nazimordere med topp militært utstyr som er mye mer moderne, tyngre og mer tallrik enn Novorusserne rår over. Og altså tre ganger så mange enn de novorussiske frihetskjemperne.

Med slike odds mot seg stoppet Novorossias offensiv opp og gikk over til stillingskrig og opprenskinger i allerede frigjort område. Gode råd var dyre for Debaltsevo må vinnes tilbake nå før neste påtvungne våpenhvile sementerer Nazistenes brohode langt inne bak ryggen på hovedfronten. Hvorfor er så Debaltsevo så viktig for begge parter at de setter inn krigens hovedslag nettopp her? Svaret er enkelt: Debaltsevo ligger mellom Donetsk og Lugansk og er det viktigste trafikk-knutepunktet i Donbass. Med kontroll over Debaltsevo bestemmer Nazijuntaen i Kiev hendelsene fremover. Uten kontroll over Debaltsevo har Novorusserne i praksis null fremtidig påvirkning av frigjøringskrigens gang. Altså må nazistene holde byen for enhver pris og Novorusserne må frigjøre den for enhver pris.

Sparta-kommandanten "Motorola"

Målet er altså kontroll over byen og ikke nedkjemping av nazimorderne som holder den, derfor Novorussernes galante tilbud til nazistene om å dra trygt ut av kjelen. Et tilbud nazistene ler av siden kontroll er målet og for nazijuntaen i Kiev betyr 10.000 drepte egne nazister null. De har mange å ta av og NATO i ryggen. Og der sto det hele inntil i går (7.2.15). Da spilte den militære overkommandoen i Donbass-republikkene trumf: De satte inn Sparta-bataljonen under ledelse av "Motorola", som er kommandantens "Nome de Guerre".

Det ga en øyeblikkelig bevegelse i den fastlåste situasjonen og full panikk hos NATO-Zionistene. Hvor mange dager Motorola og hans heltesoldater i Sparta har vites ikke, men det er ikke mange. Vi i Vigrid krysser fingrene våre for dem for utfallet av slaget om Debaltsevo er av stor betydning for vår egen kamp for å sikre vårt folks eksistens basert på en nordisk/ europeisk sivilisasjon.

Like stor som vår støtte og beundring for de Novorussiske frihetskjemperne er vår forakt overfor NATO's NAZIfronter og deres Feige Ordgytere og Furterne Mot Innvandring i alle sine former. Sjekk ut damen på bildet øverst: Hun har mer pupper enn alle norske nasjonalsosialister og nasjonalister har baller til sammen.

Seier for Novorossia! Seier for Demokrati! Seier for Menneskeretter! Seier for Frihet! Seier for folkenes rett til selvbestemmelse! Seier over Jødesleikende NAZIsme!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)