.:Vigrid Forsiden:.

Nazimorderne får juling av Novorusserne i Debaltsevo-kjelen

Debaltsevo-kjelen er nå dannet - 7-8.000 Nazisoldater er innesperret (30.1.15)

For mellom en og to uker siden, rundt den 20. januar 2015 hadde de Novorussiske frihetskjemperne fått nok av at de jødestyrte naziokkupantene terroriserte sivilbefolkningen i storbyene Donetsk og Gorlovka med mange døde og lemlestede slik at de gikk til motoffensiv mot Nazistene på bred front med to hovedmål: Det første var å fordrive naziterroristene fra flyplassen ved Donetsk for deretter å sikre Gorlovka samtidig som de sperret inne og fanget tusenvis av ukrainske naziokkupanter i en kjele rundt byen Debaltsevo. I løpet av et par dager ble flyplassen erobret og nå kommer det stadig flere meldinger om at Debaltsevo-kjelen er lukket med mellom 7 og 8.000 naziterrorister sittende i fellen. Byen Debaltsevo er merket med kryss på kartet.

Kjelen dannes

Ikke bare har den militære utviklingen de siste to ukene vært ekstremt oppmuntrende med naziterroristene på flukt eller tatt til fange, men sjefen for den ukrainske generalstaben, generaloberst Viktor Muzjenko, erklærte offisielt at de de ukrainske styrkene ikke kjempet mot russiske styrker, men kun mot Novorussiske og at det bare var enkelte sivile eller frivillige russiske militære med i kampene. Det er et hardt slag for NAZIløgnerne i massemedia i NATOlandene samt lederne i USA, EU og NATO som lyver så det renner av dem om russernes påståtte rolle. Den er faktisk begrenset til humanitær hjelp. Påstander om noe annet er ikke bevist.

Selv om vi gleder oss stort over frihetskjemperne i Novorossia sin heltemodige innsats og de siste seirene er vi klare over at NAZI-juntaen i Kiev har hele Det Anglozionistiske Imperiet i ryggen og at hverken USA eller NATO aksepterer annet enn full seier og at Nazistyrkene utrydder det Novorussiske folk. Derfor har de innsatt en russerhater som statsminister, Yatsenyuk, i Ukraina som kaller Novorussere og russere for "Subhumans (Untermenschen)" og Norges lydige Libyabomber Stoltenberg som gallionsfigur og sandpåstrøer i NATO. Rette menn på rette plass når man planlegger angrepskrig og folkemord.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)