.:Vigrid Forsiden:.

Nazioffensiv ved Avdeevka i Novorossia
2. februar 2017

Jødestyrte Ukronazier tester Trump

De jødestyrte Ukronaziene gikk som ventet til et større angrep på frihetsheltene og demokratiforsvarerne i Donbassrepublikkene i Novorossia. Samtidig med artilleriangrep langs hele frontlinjen konsentrerte Ukronaziene hovedangrepet sitt mot Donetsk fra Avdeevka. Målet var å avskjære hovedveien mellom Donetsk og Gorlovka. Etter små erobringer i starten av offensiven satte Novorusserne inn nok artilleri og styrker til å stoppe fremmarsjen til Ukronaziene og påføre dem smertelige tap med opp mot 100 døde og et større antall sårede.

Målet for Novorusserne må denne gangen være å drive Ukronaziene ut av industriområdet ved Avdeevka for å forbedre egne stillinger som både vil gjøre det vanskeligere for Ukronziene å angripe og lettere for dem selv å forsvare veien mellom Donetsk og Gorlovka.

Så langt har Trump holdt seg avventende og rolig og sammen med Russland vedtatt en FN-resolusjon som i sin nøytrale utforming i virkeligheten er et knallhardt slag i ansiktet til den jødiske juntalederen, Poroshenko, i Kiev og hans Nazi-støttespillere i Nazi-alliansen. Også de norske nazilederne, med Brende og Feite-Erna i spissen, som aktivt og finansielt støtter de jødestyrte nazistene i dere folkemord på Novorussere.

Typisk nok er det lite dekning av kampene i norsk nazimedia og det tyder på at Ukronaziene har trukket det korteste strået og får en omgang juling av Novorusserne. Det får vi i alle fall håpe for Novorussernes kamp er Europeisk sivilisasjons kamp for de nordisk/europeiske verdier som skapte vår europeiske sivilisasjon.

På panservognen på bildet over står det "Vårt Fedreland" og reservetanken bak er pyntet med det Novorussiske flagget.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!
Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)