.:Vigrid Forsiden:.

US-proxyer bak Maidanskytingen i februar 2014
24. november 2017

South Front med god artikkel og link til originaldokumentaren

Det har vært klart for alle som kan se at statskuppet i Ukraina i februar 2014 var redigert fra USA med EU og NATO på slep. Om noen tvilte gjorde ansvarlig for Europa i det amerikanske utenriksdepartementet, Victoria "Fuck the EU" Nuland, det offisielt da hun åpent skrøt av at USA hadde investert 5 milliarder dollar i regimeskifte i landet over en årrekke. I tillegg kommer alle andre bidrag, inklusive Norges.

Da kuppet sto og vippet på knivseggen satte kuppmakerne og deres bakspillere inn skarpskyttere som skjøt og drepte 80 personer, både demonstranter og politifolk om hverandre. Nå er det en italiensk stjernejournalist som har offentliggjort en dokumentarfilm om hva som skjedde og utgitt den på den italienske Kanal 5 (Matrix 5). For alle som er interessert i sannheten om hva som skjer i Europa og skaper forutsetningene for den nye storkrigen folkene bak statskuppet i Kiev vil ha er denne filmen en tankevekker. Den bør i alle fall være det. I artikkelen over er det nederst en link til originalen. Artikkelen inneholder en transkript på engelsk.

Bjørn D. Nistad med artikkel på norsk om temaet

Siden originalfilmen er tekstet på italiensk tar vi med linken fra Nistad sin artikkel og linker direkte her:

Maidanfilmen med engelsk teksting

Filmen Nistad linker til har forvirrende lyd med russisk og italiensk tale oppå hverandre. Til gjengjeld er det greit å slå av lyden og bare følge bilder og engelsk tekst.

Så skulle man jo tro at en slik dokumentar av en av Europas fremste dokumentarfilmere med anerkjent internasjonalt ry vil bli vist på alt som finnes av TV-kanaler, men det tviler vi på. Til gjengjeld vil vi derfor be alle om å spre den uhemmet og overalt.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)