.:Vigrid Forsiden:.

Aktiv Soldat eller Loke's Labbetuss
3. juli 2016

Motorola og Givi - Nasjonsbyggende HelteSoldater

For oss som har fulgt våre nordiske brødres heltemodige frihetskamp i Novorossia er navnene Motorola og Givi både kjente og kjære. Mozgovoy i Prizrak-bataljonen har samme status, men han har gått over i de evige helters bataljon. De, og kampfellene deres, er ekte helter og soldater hva enten de regner seg som Odinister eller Ortodokse eller tilhører en annen trosretning. De visste at nasjoner kun skapes gjennom blodig strid og seier. Og kun det!

Det som teller er at da folkets eksistens kalte så svarte de med å ta opp geværet og kjempe. Mot dem sto Anglozionistene og deres NAZI-allianse sammen med internasjonale jødiske finansoligarker som Kolomoysky og andre fiender av vår nordiske sivilisasjon. Terroren og folkemordet fikk de hjernedøde og hatefulle nasjonazier til å utføre mens deres meningsfeller i NAZI-alliansens land enten sto tafatte eller applauderte.

Det er i slike historiske tider at Soldater skiller seg fra Labbetusser. Så mens de heltemodige soldatene kjemper for vår Nordiske sivilisasjon i Novorossia tusler Lokes Labbetusser tafatte rundt og gjør veien til krigen så lang at de aldri når den før den er over og de selv går med i dragsuget.

Blir du lei av å være en av Lokes Labbetusser en dag så kontakt oss i Vigrid!

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)