.:Vigrid Forsiden:.

Anglozionistene Angrepslagrer mot Russland
23. februar 2016

Amerikanske våpen strømmer inn i Norge
T-N 13. august 2013: Offensiv forhåndslagring
T-N 14. august 2013: Lageret i Bjugn
T-N 19. august 2013: Lageret ved Kalvåtjern
Teknisk Ukeblad om angrepslagringen
SputnikNews: Mange bilder av angrepslagringen

Norge startet den offisielle forberedelsen til angrepskrig mot Russland høsten 2012 med sin heving av farenivået og iverksettelse av skjerpet vakthold og rutiner ved militære installasjoner. Våren 2013 har vi i Vigrid så god og håndfast informasjon om tiltakene at vi offentliggjør vår første artikkel om Norges angrepsforberedelser som et ledd i Anglozionistens og deres NAZI-allianses sivilisasjonskrig mot Russland.

I august 2013 offentliggjør Taliban-Norge tre artikler som beskriver angrepsforberedelsene ved lagrings-stedene i Trøndelag for Anglozionisenes angrepsvåpen. Nøyaktige kartreferanser og detaljerte bilder dokumenterer til fulle informasjonen. I dag har Nettavisen en artikkel om at "Amerikanske våpen strømmer inn i Norge". Se øverste linken.

Våpnene det dreier seg om er til dels rene 1.-linjes angrepsvåpen som Abrams M1A2 og tilsvarende. Dette er dyre og avanserte våpensystemer som ikke har noen som helst funksjon i å forsvare Norge. De er bygget for Blitzkrig i 1.-linje og kun det. Anglozionistenes og deres NAZI-allianses utplassering av angrepsvåpen stadig nærmere Russlands genser overgår alt siden Hitler mobiliserte og samlet sine angrepsarmeer sommer og høst 1941 før operasjon "Barbarossa".

En hjernevasket norsk politikerklasse av nazizombier og deres propagandahorer i norsk nazimedia applauderer og smisker som best de kan med krigshisserne og demokratihaterne innen NAZI-alliansen.

Støtt Vigrids kamp for Demokrati, Frihet og Fred eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)