.:Vigrid Forsiden:.

Nord-Korea vil Fred - NAZI-Imperiet vil Krig
16. september 2017

Avtalen av 1994 sabotert av Anglo-Zionistene fordi -
NAZI-Imperiet trenger Krig og Ufred for å ekspandere

Bildet over kunne nær sagt vært fra hvor som helst på kloden og symbolisert Anglo-Zionistenes militære aggresjon mot alle de anså truet Imperiets målsetting om det totale verdensherredømme. I dette tilfellet er det den amerikanske generalen Douglas MacArthur som utøver folkemord på koreanerne nord for den 38. breddegrad (Nord-Korea). Vi skriver ordet folkemord og folkemord var det.

Koreakrigen startet i 1950 og varte i rundt tre år til det ble undertegnet en våpenhvileavtale som trakk den 38. breddegrad som grense mellom Nord- og Sør-Korea. Da krigen var over lå Nord-Korea i ruiner, bombet i filler av de amerikanske bombeflyflåtene. Omtrent alt (over 80%) av bygg og anlegg var ødelagt. Millioner drept, såret og hjemløse. Dette husker koreanerne godt den dag i dag og historiene om Anglo-Zionistenes folkemord og massebombing er en levende del av nord-koreanernes bevissthet. Da krigen var over ble det ikke undertegnet noen fredsavtale så Nord-Korea er fremdeles, formelt sett, i krig med USA.

Det Nord-Korea alltid har ønsket var en fredsavtale som også inneholdt en plan for gjenforening av det splittede koreanske folket, men det var aldri i USA's interesse. USA er et aggressivt Anglo-Zionistisk Imperium alltid på jakt etter muligheter til å utvide sitt dominanseområde og for det formålet tjener fred og fordragelighet dårlig. Derimot er evig destabilisering av større områder en glimrende metode for å spille nasjoner ut mot hverandre og skape grunnlag for nye erobringer. Den metoden har alle Imperier alltid brukt og Anglo-Zionistene har flere hundre års erfaring som eksperter i det. Altså ingen fredsavtale med Nord-Korea.

Avtalen av 1994 - Forside (klikk for større tekst)
Avtalen av 1994 - engelsk Wikipedia

Men i løpet av sommeren 1994 skjer det noe som forandrer USA's holdninger. Nord-Koreas grunnlegger og president fra etableringen av Nord-Korea i 1948, Kim Il-Sung, dør i løpet av begynnelsen av juli. Amerikanske maktkretser ser for seg at ved en tilnærming til Nord-Korea vil de kunne svekke kommunistpartiets innflytelse og føre til "regime-change". Tross alt så hadde Sovjet-Unionen gått i oppløsning noen få år tidligere og Kina var på full vei inn i det kapitalistiske handelsimperiet som fullverdig medlem. Altså laget man i løpet av noen raske måneder en avtale med Nord-Korea hvor Nord-Korea lovet å avstå fra utvikling av anriket uran og ga avkall på atomvåpen så skulle USA gi massiv hjelp til oppbygging av fredelige atomreaktorer samt mange andre fordeler for Nord-Korea.

Hele verden var fornøyde og så fram til en global velstandsutvikling siden den kalde krigen nå definitivt var over. Men slik gikk det ikke. Nord-Korea oppfylte bokstavtro avtalens betingelser mens det i USA spredde seg stor misnøye med den fredelige tilstanden og dermed begynte de amerikanske myndighetene å sabotere avtalebetingelsene som var pålagt dem. Til å begynne med sakte og motvillig, men etterhvert økte den amerikanske sabotasjen og med Georg W. Bush jr. som president i USA slo USA full kontra i januar 2002 da Bush kalte Nord-Korea en del av "Axis of Evil".

Gjennom sabotasjen av 1994-avtalen bærer USA eneansvaret for dagens konflikt!

USA's måte å sabotere atomavtalen med Nord-Korea følges i dag av USA i måten de saboterer atomavtalen med Iran. Og forøvrig alle andre avtaler USA noensinne har inngått med andre land.

Etter USA's krig mot Irak i 2003 var det klart for alle hva som ville skje med de land og dets ledere som ga opp retten til å forsvare seg selv med atomvåpen mot Anglo-Zionistenes aggressive militære ekspansjon. Senere bekreftet i flere andre land med Libya og Syria som bare to ferske eksempler. Kim Jong-Un har derfor intet annet valg enn å holde fram med sitt atomvåpen og rakettprogram inntil USA enten går til militært angrep eller de får en omfattende fredsavtale garantert av verdens stormakter og FN.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)