.:Vigrid Forsiden:.

NAZI-media lyver for oss om Nord-Korea
18. september 2017

Koreanerne er et homogent og tøft gammelt Kulturfolk
I motsetning til de krigskåte Amerikanerne

Det er et viktig objektivt faktum man må ha klart for seg når man lar seg informere av Nazimedia. Med Nazimedia menes i Norge samtlige massemedier: Det er at nazimedia kun har som sin eneste oppgave å propagandere for den agendaen makteliten i NAZI-Imperiet til enhver tid har. Hvis du trodde massemedia (nazimedia) hadde noen som helst annen grunnfunksjon så glem det. Det er en av naziløgnene de vil du skal tro.

Dette gjelder uten unntak også, og kanskje spesielt her, innen geopolitikken eller utenrikspolitikken. Her er målet å hjernevaske befolkningen i NAZI-Alliansens land til å se på maktelitens fiender som sine fiender og akseptere at makteliten fører krig mot dem og begår folkemord, invasjoner, okkupasjoner og utryddelser. Og det hele uten nevneverdig kritikk. Og slik har det blitt og vært i mange år allerede.

Nå, i disse dager, jobber dette velsmurte nazipropagandamaskineriet på fullt turtall for å sverte president Assad i Syria, Ledelsen i Iran, president Putin i Russland og leder Kim Jong-Un i Nord-Korea ved siden av mange andre. Akkurat nå er det Nord-Korea som er i siktepunktet for NAZI-Imperiets militære maskineri. Det trigger vår interesse for å lære mere om Nord-Korea og øverst er en kort videsnutt med russiske kjennere av landet og deres syn på det og folket der. Den er tekstet på engelsk og artikkelen rundt videoen er også på engelsk.

Putin om Nord-Korea

President Putin sier her noen ord om Nord-Korea-konflikten som er verdt å få med seg. Synd Nazieliten inne Det Anglo-Zionistiske Imperiet ikke er av samme avbalanserte og kunnskapsrike støpning som lederen av den frie verden, Vladimir Putin. Også denne videoen er tekstet på engelsk.

La det ikke være noen tvil: Vi nordmenn har mye å lære av Nord-Koreanerne!

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)