.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid inviterer skoler og kommuner til dialog om WW2
15. september 2016

----- Original Message -----
Sent: Thu, 15 Sep 2016 05:54:57 -0700
From: "Tore W. Tvedt" mail 1 av 3
To: snorre.bjorseth@t-fk.no, solveig.steen@oppvekst-notodden.no, steinar.fyrileiv@oppvekst-notodden.no, svei-hal@online.no, svein-ivar.sather@t-fk.no, svein.aannestad@notodden.kommune.no, sveinung.moen@t-fk.no, synnove.herfoss@t-fk.no, tenyvo@gmail.com, terje.tvervik@oppvekst-notodden.no, terje.wenhaug@t-fk.no, thomaschrtinne@gmail.com, tim.richards@t-fk.no, tobakken1@gmail.com, tom.runar.tveit@oppvekst-notodden.no, tomm.svarstad@t-fk.no, tone.juul.froemyhr@oppvekst-notodden.no, tor.arne.momrak@t-fk.no, torgeir.holla@t-fk.no, torgeir@fossli.info, torhild.garmo@t-fk.no, torill-turner.rogstadengen@t-fk.no, torodd.moen@t-fk.no, tove.andersen@oppvekst-notodden.no, trine.wabakken@oppvekst-notodden.no, trond@gransheradbygg.no, trygve.solvang@t-fk.no, turid-larsen.bunkholt@t-fk.no, ulf-espen.johansen@t-fk.no, unni.godal@t-fk.no, veslemoey_waale@hotmail.com, veslemoy-kristin.vaervagen@notodden.kommune.no, vibecke.flittig@oppvekst-notodden.no, vibeke.onshuus@notodden.kommune.no, vikcy-katarina.mikalsen@t-fk.no, wenche.odden@t-fk.no, wibekke.opas@t-fk.no

Subject: Pensum 2. Verdenskrig

Til personell ved Notodden Ungdomsskole, Notodden VGS, Notoddens ordfører, Notoddens rådmann, Notoddens leder i seksjon for oppvekst og medlemmer av Notoddens kommunestyre.

Ad. Undervisning om Den 2. Verdenskrigs årsaker, gjennomføring og etterspill samt de to sentrale delene HoloCa$h, som omhandler løgnen om de 6 millioner jøder som aldri ble gasset ihjel, og Holocaust som omhandler de jødealliertes industrielle massedrap på 1 million ++ sivile tyskere.

Som den fremste eksperten i Norge på disse områdene tilbyr jeg å gjennomgå det undervisningsmaterialet dere bruker på nevnte områder slik at det skal være mest mulig basert på objektiv og faktabasert historie og minst mulig på de Anglozionistiske og Jødiske seierherrenes løgnpropaganda.

Om dere ønsker det kan dere velge ut en kontaktperson jeg kan ha de forberende møter med før vi gjennomgår temaene i plenum. Jeg er også med på en senere gjennomgang for elevene på skolene sammen med de historieansvarlige lærerne om dere våger det.

Jeg håper på positivt svar og dialog.

Dere er velkomne til å lese dere opp på vårt unike historiske materiell på nettsiden vår.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)