.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid utfordrer de høyreekstreme feigingene Sanner og Syversen

Resultatet av norske høyreekstreme, jødesleikende Nazipolitikere som de to
nevnte sin støtte til Jødenazistenes rasekrig mot det russiske folk
"Drain the Swamp!"

----- Original Message -----
Sent: 23.11.2016, 14:08
From: "Tore W. Tvedt"
To: hans-olav.syversen; jan-tore.sanner@stortinget.no; jtsa@kmd.dep.no

Cc: hilde.arnesen@vl.no

Subject: Utfordring til debatt om "Handlingsplan for ekstrem Jødedyrking"

Til Nazistene (Natozionistene) Jan Tore Sanner og Hans Olav Syversen med kopi til Vårt Land's propagandist Hilde Arnesen.

Vedrørende artikkel i Vårt Land den 30. oktober 2016 med tittelen "Sanner går offentlig ut mot Vigrid"

Vi siterer et utsagn av Naziminister Sanner fra artikkelen ".....På den annen side så er dette så grovt og hatefullt at det er vårt ansvar å ta til motmæle".

Men nazi-Sanner tar jo ikke til motmæle i det hele tatt. Han går derimot til zionistblekka Vårt Land og syter og sutrer som den feige lille jødelakeien han fremstår som.

Syversen sutrer videre i kor med Sanner og fremstår om mulig enda mer patetisk. Dette er typisk for jødesleikende zionister siden de ikke har noen argumenter å bære til torvs slik vi i Vigrid har i overflod.

Nazi-Sanner sier videre om innholdet i mailen vår: "Det groveste jeg har sett". Til det er det bare å le høyt og hånlig. Jødesleikeren Sanner er medlem av en ihuga jødedyrkende naziregjering som har som en av sine viktigste oppgaver å fremme NAZI-alliansens krigsmål mot Russland og det russiske folk. Han burde ta en tur til Novorossia hvor de jødestyrte nazistene i Kievjuntaen for norske pengemidler fører en utryddelseskrig og folkemord mot den russiske sivilbefolkningen. Men det er han vel for feig til.

Jødesleikeren Syversen burde vært fratatt sin plass på Stortinget og dømt for agentvirksomhet for en fremmed makt siden han er mangeårig og fremtredende representant for Israels Venner på Stortinget. Han har også vært sentral i pengeoverføringen til jødene i Norge i samme posisjon. Noe mere foraktelig enn Syversens virksomhet kan vi vanskelig tenke oss. Det stinker pengeutpressing og økonomisk kriminalitet og burde vært en sak for Økokrim.

Jeg, Tore W. Tvedt, utfordrer begge de to nevnte jødesleikende nazistene, Sanner og Syversen, til en åpen og offentlig debatt om "Handlingsplanen for ekstrem jødedyrking basert på løgner, forvrengninger gjennom hjernevasking av spesielt skoleelever til en flokk zombieaktige sauer som følger sine jødiske veivisere utfor stupet de ledes mot."

Tar dere feige jødesleikere ikke denne utfordringen så får dere for all fremtid lære dere "å holde kjeften deres om saker dere ikke har peiling på!"

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Kjemp for Nordisk Sivilisasjon i Vigrid eller dø som en feiging!!!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)