.:Vigrid Forsiden:.

NTB og VG vil Storkrig og Folkemord i Europa
25. august 2017

Russofobisk Sivilisasjonskrig er NAZI-Alliansens mål

============ Original Message ============
Sent: 25.08.2017, 07:02
From: "Tore W. Tvedt"
To: gard.steiro@vg.no; tora.bakke.handlykken@vg.no; ola.stenberg@vg.no; jane.throndsen@vg.no; hanne.skartveit@vg.no; anna.nesje@ntb.no; aaf@ntb.no; alexander.vestrum@ntb.no; alo@ntb.no; andrea.rognstrand@ntb.no; andreas.lof@ntb.no; ann.fredriksen@ntb.no; camilla.frolich@ntb.no; ckg@ntb.no; fk@ntb.no; geir.terje.ruud@ntb.no; hege.pauline.hovig@ntb.no;

Subject: Fake News og Naziløgner i VG og NTB

Til VG's ledelse og NTB's ledere og Nyhetsavdeling

I anledning artikkel fra NTB (Nazistisk TrolleByrå) i VG i går med overskriften "Stoltenberg med nye anklager mot Russland"

Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg kvalifiserte seg for sjefsjobben i NAZI-Alliansen gjennom sin tvers gjennom sleikende og morderiske innordning under NAZI-Imperiets utryddelseskrig mot Libya. "Slakteren fra Libya" sendte inn norske jagerfly som slaktet libyere i en folkerettsstridig drapskampanje med sikte på folkemord og ødeleggelse av Afrikas mest vellykkede land. En slik servil og skruppelløs kar var akkurat hva NAZI-Alliansen trengte i sin totale og assymetriske sivilisasjonskrig mot Russland.

At Nazistisk TrolleByrå og andre nazistiske propagandagrupper i Norge følger opp og støtter oppunder "Slakteren fra Libya" og NAZI-Alliansen han leder forbauser ingen. De er styrt av de samme internasjonale kreftene innen Det Anglo-Zionistiske Imperiet som har krig som sitt fremste middel for å oppnå globalt enevelde. I den krigen bruker Nazi-propagandistene alle midler. Løgn og falske nyheter og forvrengninger er daglig kost i den gården. Og den ovennevnte artikkelen er intet unntak.

For det første: Stoltenberg kommer i NTB's artikkel overhodet ikke med noen "Nye" anklager mot Russland. Det er gammelt alt sammen og tjener kun til for å repetere krigskåtheten hoa Nazimedia som ledd i hjernevaskingen av befolkningen til å akseptere den pågående angrepskrigen mot Russland.

Resten av artikkelen er en sammenhengende smørje av løgner og forvrengninger. La oss ta krigsmantraet som eksempel: NTB/VG: "Russlands annektering av Krim-halvøya....." I denne ene setningen ligger et hat mot folkemening og demokrati som er NyNazistiske propagandister verdig. Russlands aksept av det selvstendige Krim's søknad om opptak i Den Russiske Føderasjon var helt i henhold til internasjonal folkerett og et strålende eksempel på hvorledes frihet og demokrati i en sivilisert verden skal foregå.

Det faktiske forhold er at det er NAZI-Alliansens kjerneland USA som er pådriver av ekspansjon og krig i Europa med NAZI-Alliansens bombekampanje mot Serbia i 1999 og støtte til islamistiske terrorbander på Balkan i 1990-årene som var startskuddene til NAZI-Alliansens aggressive ekspansjon østover i Europa og innringing av Russland. Det var de samme landene og kreftene som sto bak det blodige statskuppet i Kiev i 2014 og skryter av det. Øyeblikkelig satte NAZI-statene USA, England og EU de jødestyrte ukrainske nazibataljonene inn i et folkemord på og nedslakting av den russiske befolkningen i Novorossia. Over to millioner Novorussere flyktet til Russland og hundretusener ble drept, såret eller fikk eiendom ødelagt i Nazistenes morderkampanje. En kampanje som fortsatt foregår med NAZI-Alliansen som pådriver, finansiør, våpenleverandør og militær trener og rådgiver.

Dette er Folkemord og Krig og det er NAZI-Alliansen som fører den. Og uten støtte av demokratihatende propagandister som dere som leder og produserer hatpropaganda i NTB, VG og andre nazimedier hadde ikke Nazimorderne kunnet drive på som de nå gjør med Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg som frontfigur.

Det er å håpe at bombene som vil falle i den kommende storkrigen i Europa vil treffe de nazistiske propagandarottene først siden de har manet den fram.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)