.:Vigrid Forsiden:.

Frådende Russofobi og Naziløgner i VG
4. august 2017

VG-russofobenes våte drøm: Folkemord i Novorossia

============ Original Message ============
Sent: Fri, 04 Aug 2017 14:55:50 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: Gard.Steiro@vg.no, Hanne.Skartveit@vg.no, Hanne.Skartveit@vg.no, Jane.Throndsen@vg.no

Cc: keg@faktisk.no; tore@faktisk.no; kjell@faktisk.no; eva@faktisk.no; ingeborg@faktisk.no;

Subject: Russofobiske Fake Nazi News-Løgner

Til ledelse og ansatte i den høyreekstreme, russofobiske naziblekka VG med kopi til Faktisk

Vedrørende leder i VG i dag med tittelen "Uhørt fra Frp"

Parallelt med at den amerikanske politiske makteliten skjerper NAZI-Imperiets hybride sivilisasjonskrig mot Russland trapper NAZI-Imperiets propagandaapparat opp den krigshissende russofobiske hatpropagandaen sin. Her i Norge er VG en av de fremste og mest hatefulle og høyreekstreme naziblekkene som fråder om kjeften mens de spyr ut de sedvanlige naziløgnene om Russland. Alt for å støtte det pågående folkemordet på russere i Novorossia og knusing av den russiske nasjon.

Det virker som hele VG's ledelse, som står bak nevnte leder, må ha blitt misbrukt som barn og nå vil hevne seg på den europeiske delen av menneskeheten.  Synd for dere andre i VG som føler dere normale og misliker denne ekstreme russofobien og mordlysten som gjennomsyrer VG. Mitt råd er at dere tar et indre oppgjør med den russofobiske ledelsen i VG eller starter en ny nettavis basert på fakta, objektivitet og respekt for demokratiske holdninger. Slik vi i Vigrid gjør det.

La oss ta et par eksempler på VG's forblindede russofobi og naziløgner : "Det var russerne som invaderte Krim og brøt folkeretten."  Dette er dikt og forbanna naziløgn. Både at Russland invaderte Krim (i 2014) og at Russland på noe som helst sted brøt gjeldende folkerett. Hadde de gjort det hadde de blitt stevnet inn for ICJ (International Court of Justice) og dømt. Noe som ikke har skjedd fordi alle vet at Russland ikke brøt folkeretten da de aksepterte Krim og Sevastopols søknader om gjenforening med det russiske moderriket.

Dere forbannede naziløgnere og russofober må se til å skjerpe dere. Krigshissingen deres rammer oss alle og ikke bare dere høyreekstreme nazifantaster som egger til krig.

Neste eksempel "Russland står med soldater i Øst-Ukraina, de okkuperer Krim og fortsetter støtten til prorussiske separatister i landet. Det er helt riktig som utenriksminister Brende sier, russerne selv som sitter med nøkkelen til å oppheve sanksjonene."  Løgn og nazipropaganda og intet annet. Børge Brende er McCains løpegutt og fra den kjeften kommer det bare oppgulp fra den høyreekstreme nazipsykopat og krigshisser de Luxe McCain.

Vi tar med et eksempel til "Putin kan begynne med å respektere våpenhvileavtalen"  Er det bare naziløgner dere i VG kan spy ut av de russofobiske kjeftene deres? Russland og Donbass-republikkene overholder våpenhvilen mens den jødestyrte juntaen i Kiev og deres nazibataljoner fortsetter massemordene på sivile russere i Novorossia. Med full støtte fra NAZI-Imperiet og dets NAZI-Allianse hatefulle nazimedia som VG.

Lyver ikke VG direkte så forvrenger de slik som denne "Torsdag varslet Russlands statsminister Medvedev «åpen handelskrig», etter nye amerikanske sanksjoner."  Medvedev karakteriserte USA's sanksjoner som at de ville føre til handelskrig og beklaget det slik alle vettuge folk gjør. Men russofobiske naziløgnere i VG's ledelse er klart ikke "vettuge" så her går det i hat, løgn og forvrenging. Alt for å skape krigspsykose hos VG's allerede hjernedøde lesermasse.

Og til slutt en humoristisk en: "For det skal ikke lønne seg å overse folkeretten, ta seg til rette i andre land og herje med anerkjente grenser."  Vår kommentar til dette er som de sier i Stavanger: "Ja, det var jo rette ræva som feis!"

VG avslutter med at Tybring-Gjedde vil slippe løs "flere små, grønne menn"  og det er selvsagt ikke tilhengerne av krig og forlkemord i VG enige i. De vil heller ha hatefulle og morderiske nazibataljoner finansiert og styrt av jødiske finansoligarker i Ukraina, EU og NAZI-Imperiet.

VG bekrefter med denne lederen at det moralske nivået på nazirottene i Akersgata er vesentlig lavere enn hos kloakkrottene i Akerselva!

Og skulle dere russofobiske nazirotter i VG være uenige så tar jeg med glede debatten i åpent og direkte TV.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)