.:Vigrid Forsiden:.

Zombiepropaganda og Russophobi preger VG-artikkel
28. mars 2017

Dresden, Belgrad eller Mosul; USA bomber sivile. "We deliver Democrazy"

----- Original Message -----
Sent: 28.03.2017, 11:28
From: "Tore W. Tvedt"
To: amund.bakke.foss@vg.no

Subject: Ensidig Russophobi i din artikkel

Til propagandist Amund Bakke i VG

Vedrørende din artikkel i VG i går med tittelen "Erna Solberg mente drap på sivile i Aleppo var krigsforbrytelser. Nå drepes sivile av Norges allierte i Mosul".

Artikkelen bærer preg av russophobisk nazipropaganda med en sutrete og hatefull antirussisk vinkling á la "Vi gjør feil altså, men russerne er onde og stygge og dreper med vilje". Dette er gjennomgående i hele artikkelen din uten kritisk vinkling. Med andre ord: Russophobisk nazipropaganda som ledd i sivilisasjonskrigen NAZI-alliansen fører mot Russland.

Et eksempel: Du skriver "I himmelen over den syriske byen, fyrte russiske krigsfly en ukjent antall missiler, som drepte et ukjent antall sivile." Dette må oppfattes som standard propagandaløgn. I den sanne journalistikkens navn forlanger jeg at du dokumenterer påstanden din. Russiske fly deltok ikke i bombing av sivile mål i Aleppo overhodet.

Klovnepåstand i artikkelen av det norske Nazi-regimets talsmenn, Bø og Andersen: "USA, koalisjonen og Norge legger avgjørende vekt på å unngå sivile tap."  I all verdens navn. USA gjør ikke annet over hele kloden enn å drepe sivile og starte borgerkriger for "Regime Change" og erobring av ressurser. De har drept og ødelagt millioner sivile liv og gjør det hver eneste dag. Nazi-regimet i Norge burde også holde kjeften sin i den anledning siden Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg med hele det politiske Nazi-Norge bak seg sto for masseslakting rettet mot sivile i Libya.

Hvor feige er egentlig dere propagandister i nazi-media? Dere virker som hjernedøde zombipropagandister uten mot eller evne til kritisk journalistikk.

Skulle du ha en annen mening enn jeg gir uttrykk for i denne mailen, Amund, utfordrer jeg deg til å ta det opp med meg i åpen offentlig debatt om temaet.

Imens kan du oppgradere deg med litt faktabasert lesestoff.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)