.:Vigrid Forsiden:.

Fake Nazi News av Pål T. Jørgensen i TV2
23. juni 2017

Frihetens akse i Syria

----- Original Message -----
Sent: Fri, 23 Jun 2017 10:45:49 +0200
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: "tips", "info", "sih"
Cc: "ots", "janovearsaether", "jpd", "gerhardhelskog"

Subject: Fake Nazi News av Pål T. Jørgensen i TV2

Til nazipropagandist Pål T. Jørgensen i nazimedia TV2

Vedrørende artikkel på TV2.no i går med tittelen "Syria på bristepunktet – USA kan komme i direkte kamper med Russland og Iran"

La oss starte med noe som kjennetegner nazipropagandister i NAZI-alliansens propagandaapparat; Alle regjeringer som ikke frivillig underlegger seg NAZI-alliansen som lydige vasallstater styres av "Regimer" og ikke "Regjeringer". Nazipropagandist Pål.T. Jørgensen bruker denne degraderingsteknikken om den syiske regjeringen på tross av at president Assad er valgt av folket i frie valg og Syria under Assad er anerkjent av FN som landets legitime styre.

Syria er faktisk en fri og uavhengig stat i motsetning til den anglozionistiske vasallstaten Norge som styres av et naziregime som støtter de jødestyrte nazistenes folkemord i Novorossia.

Degraderingen av regjeringsstyrkene og deres allierte fortsetter med uttrykk som "leiesoldater" mens de islamske terrorgruppene som er finansiert og trent av NAZIalliansen og deres allierte Gulfmonarkier for massemord og terror omtales kun som "opprørere". Det er også direkte latterlig å kalle krigen i Syria for en borgerkrig når terrorgruppene er finansiert, trent og styrt av fremmede land. Det gjelder også i stor grad IS som ble skapt og beskyttet av NAZIalliansen helt til Russland grep inn og tvang Nazistene til å angripe IS. Om enn halvhjertet.

Du gjør deg selv direkte latterlig, Pål, når du hevder at Nazistyrkene har opprettet en base ved At Tanf for å trene opprørsstyrker med sikte på at disse skal bevege seg nordover og kjempe mot IS. Haha-haha. For en tulling du fremstår som, Pål. De islamske terrorstyrkene som trenes og finansieres av NAZIalliansen, inklusive Norge, har hele tiden hatt som hovedmål å angripe den syriske regjeringshæren og intet annet. Slik har det vært fra første stund og slik er det i dag i all sin tydelighet.

Ikke med et ord nevner du i den sleipe nazipropagandaen din, Pål, at USA, Norge og de andre nazistene som trener islamske terrorister på syrisk jord er folkerettsforbrytere og de facto i krig med Syria.

Det er nesten flaut å utfordre en så tafatt, ensidig og historieløs nazipropagandist som deg, Pål, til åpen og direkte debatt om krigen i Syria i geopolitisk perspektiv, men jeg gjør det likevel: Du utfordres derfor av meg til direkte og åpen debatt om temaet på TV2. Du kan ta med deg så mange TV2-nazipropagandister du bare vil. Dere vil bli knust! Her har du litt objektivt stoff om Syria Syria å lese deg opp på. Du kan trenge det.

Og skulle du, Pål, være uenig i noe i denne mailen så er det bare å ta kontakt for en prat om det så retter jeg det opp.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)