.:Vigrid Forsiden:.

Big-Ass-Fight-Nazi-Yankee-Shit general Neller: Krig
25. desember 2017

Norge som angrepsfront mot Russland

----- Original Message -----
Sent: Mon, 25 Dec 2017 13:10:55 +0100
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Hans-Andreas.Limi@stortinget.no; Jonas-Gahr.Store@stortinget.no; Marit.Arnstad@stortinget.no; abid.raja@stortinget.no; anniken.huitfeldt@stortinget.no; bjornar.moxnes@stortinget.no; christian.tybring-gjedde@stortinget.no; eirik.sivertsen@stortinget.no; gina.barstad@stortinget.no; harek.elvenes@stortinget.no; ingjerd.schou@stortinget.no; knut-arild.hareide@stortinget.no; kristian.p.wilsgard@stortinget.no; liv-signe.navarsete@stortinget.no; marianne.marthinsen@stortinget.no; martin.kolberg@stortinget.no; michael.tetzschner@stortinget.no; olemic.thommessen@stortinget.no; per.espen.stoknes@stortinget.no; trine.grande@stortinget.no; trond.helleland@stortinget.no;

CC: gunnar.larsen@startsiden.no; staale.langorgen@adresseavisen.no; kjetil.maland@nettavisen.no;

Subject: Big-Ass Fight

Til Stortingets Nazirepresentanter i den utvidede forsvarskomiteen (Det vil si alle unntatt Bjørnar Moxnes som representerer Vigrid sine synspunkter i komiteen)

Vedrørende Big-Ass-Fucking-Yankee-Nazi-general Neller sin krigshissing under besøk hos den permanente US-Fucking-Murder-Marines-Bataljonen på Værnes ifølge artikkel i ABC-Nyheter den 22. desember i år med overskriften "– Jeg håper jeg tar feil, men det er en krig som kommer"

Ja, denne Big-Ass-Fucking-Nazi-Murder-Yankee-Shit-generalen burde vite det siden det er nettopp hans eget NAZI-Imperium som pusher sivilisasjonskrigen mot Russland for full musikk. Samtidig med denne nazistens utbasunering på Værnes har galematiasen i US-presidentembete The Big-Ass-No-Shit, "The Donald", åpnet for fullt våpensalg til det jødestyrte naziregimet i Ukraina. Og igjen samtidig med at Nazi-Imperiet vil bruke Rygge som fremskutt angrepsbase mot Russland.

Så til dere nazirepresentanter i Stortingets utvidede forsvarskomite (unntatt, som sagt, Bjørnar Moxnes som representerer Vigrid sine synspunkter om NAZI-Alliansen i komiteen): Hva faan tenker dere på eller med som kan tillate et aggressivt NAZI-Imperium å bruke norsk territorium for permanente angrepsbaser og angrepsforberedelser mot vårt russiske naboland? Hva i helsikke er det dere Big-Ass-Nazister ønsker å oppnå??

Russland har de 10 siste årene hindret tre folkemord i Europa. Samtlige igangsatt med støtte og pådriving av de Nazi-kreftene som idag bruker Norge som springbrett for angrepskrig mot nettopp fredsnasjonen Russland. De fire landene var Sør-Ossetia og Abkhazia i 2008 mot Georgia og i 2014 Krim og Donbass-republikkene mot de jødestyrte nazibataljonenes folkemord på Novorusserne.

Direkte snakket til dere nazirepresentanter: Er dere sprøyte gale???  Eller er dere bare så dumme som brød slik dere fremstår i nazimedia. Ja, for det kan enten bare dreie seg om antihuman, misantropisk, dysfunksjonell Big-Ass-Fucking-Nazi ondskap og krigskåthet eller en stupiditet uten grenser.

Jeg utfordrer dere til åpen debatt om temaet og står med glede til disposisjon som konsulent for dere om dere skulle ønske å komme ut av den Big-Ass-Fucking-Nazi-krigskåtheten dere svever rundt i.

Ordet NAZI i denne mailen står for NAto-ZIonisme eller lignende.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)