.:Vigrid Forsiden:.

Nazistisk Übermensch-mentalitet på Stortinget
30. april 2017

Herrefolkmentaliteten på Stortinget fører til storkrig i Europa

----- Original Message -----
Sent: Sun, 30 Apr, 2017 at 7:14:14 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Ingrid.Hodnebo@stortinget.no; Jonas-Gahr.Store@stortinget.no; anniken.huitfeldt@stortinget.no; bard-vegar.solhjell@stortinget.no; christian.tybring-gjedde@stortinget.no; dst@stortinget.no; elin-rodum.agdestein@stortinget.no; elisabeth.aspaker@stortinget.no; harald.nesvik@stortinget.no; jorund.rytman@stortinget.no; kare.simensen@stortinget.no; knut-arild.hareide@stortinget.no; ksb@stortinget.no; liv-signe.navarsete@stortinget.no; marit.nybakk@stortinget.no; oyvind.halleraker@stortinget.no; rune.skjerve@stortinget.no; svein-roald.hansen@stortinget.no; sylvi.graham@stortinget.no; trine.grande@stortinget.no; trond.helleland@stortinget.no; utenriks-forsvar@stortinget.no

Subject: Nazi-ideologi bak sivilisasjonskrigen mot Russland

Til Stortingets Utenriks- og Forsvarskomite

Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianse (Nord-Atlantiske-ZIonist-allianse) har nå kommet så langt i sine åpne forberedelser til angrepskrig mot Russland at den øverste russiske ledelse nå adresserer krigstrusselen direkte som general-løytnant og deputy head of operations of the Russian general staff, Viktor Poznihir, her gjør det under Moscow Security Conference for noen få dager siden: "The presence of US missile defense bases in Europe, missile defense vessels in seas and oceans close to Russia creates a powerful covert strike component for conducting a sudden nuclear missile strike against the Russian Federation."

Stort tydeligere kan det ikke sies at Europa står på randen av en atomkrig ene og alene skapt av Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianse som det norske naziregimet er en lydig vasallstat i. Det er flere historiske årsaker til en slik aggressiv sivilisasjonskrig fra Anglozionistene og deres Nazisystem sin side, men den klart viktigste er den totale mangelen på et moralbasert verdisystem.

Det Anglozionistiske Imperiets og dets NAZI-allianses begrunnelse for at de har rett til å gå til krig mot andre nasjoner og folk er at de er så "Eksepsjonelle". Ordet eksepsjonell brukt i denne sammenhengen kan kun oversettes med det velkjente "Übermensch-begrepet" fra Hitlerperioden i Tyskland. I dag har NAZI-alliansen det samme direkte krigsmål i Europa som forrige århundres "Eksepsjonelle = Übermenschen" hadde; nemlig angrepskrig mot Russland for total erobring og okkupasjon med innlemmelse i sitt eget globale NAZI-system.

Et godt eksempel på denne måten å tenke på er at de som ikke er enige er "Ikke-Eksepsjonelle = Untermenschen" og dermed ikke har noen som helst rett til å kreve de samme godene som de "Eksepsjonelle = Übermenschen" har. I dette tilfellet rett til å bestemme over sin egen skjebne gjennom folkeavstemminger slik det ble gjort av russerne i Sevastopol, på Krim og i Donbassrepublikkene Lugansk og Donetsk. Det er tydelig at norske politikere ser på det russiske folket her som "Ikke-Eksepsjonelle og mindreverdige Untermenschen" som ikke har rett til demokrati før NAZI-alliansen har bombet dem til underkastelse og de aksepterer de "Eksepsjonelle = Übermenschen" sine slavebetingelser.

Dette er grunnlaget for den politikken det norske Naziregimet fører for sin Utenriks- og Forsvarspolitikk og dette er hva dere i Stortingets Utenriks- og Forsvarskomite bifaller og er med på ved ikke å si klart fra at nå er det nok med Nazistisk, Eksepsjonell Herrefolkmentalitet à la Übermenschen. Dere blir med andre ord medansvarlige i forberedelse til angrepskrig ved å ikke ta til kraftig motmæle. I 1946 ble flere tyske politikere og militære dømt til døden og henrettet av Nürnbergtribunalet for dette.

Det er å håpe at dere politikere tar til vettet og slutter med denne Herrefolkmentaliteten deres og begynner å forhandle med de russiske lederne som likeverdige representanter for en likeverdig sivilisasjon og et likeverdig folk. Hvis ikke får vi andre bare håpe at bombene og rakettene dere på Stortinget nå bestiller vil vite adressen de skal leveres til!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)