.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid utfordrer NTNU om HoloCa$h
8. oktober 2017

Elektrisk Gigantstol fra Treblinka - Jødeløgn om HoloCa$h

============ Original Message ============
Sent: 08.10.2017, 12:14
From: "Tore W. Tvedt"
To: ane.alterhaug@ntnu.no; birgitta.wentzel@ntnu.no; caroline.fredriksen@ntnu.no; eivind.maraak@ntnu.no; erik.opsahl@ntnu.no; espen.andresen@ntnu.no; rune.kristian.hansen@ntnu.no; tor.e.fagerland@ntnu.no; anne.borg@ntnu.no; arild.smolan@ntnu.no; arnulf.omdal@ntnu.no; aud.gabrielsen@ntnu.no; benedicte.brubakken@ntnu.no; ester.k.hasle@ntnu.no; frank.arntsen@ntnu.no; gro.daehlin@ntnu.no; gunnar.bovim@ntnu.no; hilde.skeie@ntnu.no; hiroshi.matsumoto@ntnu.no; ida.munkeby@ntnu.no; inge.moen@ntnu.no; inger-anne.satermo@ntnu.no; jan.onarheim@ntnu.no; jens.nygard@ntnu.no; kristin.brekke@ntnu.no; massimo.busuoli@ntnu.no; morten.k.thoresen@ntnu.no; morten.storseth@ntnu.no; nina.sindre@ntnu.no; oyvin.sather@ntnu.no; patrick.reurink@ntnu.no; per.arne.wilson@ntnu.no; ragnhild.lofthus@ntnu.no; ragnhild.nisja@ntnu.no; ruth.rodde@ntnu.no; solvi.silset@ntnu.no; thor.arlov@ntnu.no; toril.hernes@ntnu.no;

Subject: HoloCa$h-DVD tilsendt Historieveileder ved NTNU

Til administrasjon og ledelse ved Institutt for Historiske Studier og rektor og hans stab

Jeg viser til artikler i flere norske medier hvor det fremgår at en av deres studieveiledere, Caroline Fredriksen, ved nevnte institutt har mottatt en DVD med en lang film som dekker flere områder rundt HoloCa$h eller løgnen om de 6 millioner. "NRK sin artikkel som eksempel."

Deres studieveileder utfordret til debatt med avsender, men siden vedkommende er ukjent tilbød jeg meg i en mail å stille opp for å hjelpe til siden jeg er enig i DVD's innhold og regnes som landets fremste ekspert på HoloCa$h og Holocaust som er de alliertes folkemord på tyske sivile under og etter krigen. Jeg mottok en automatisk svarmail om at deres studieveileder var syk. Det i tillegg til at å sette seg inn i en slik kompleks materie ville være for mye for en ung dame alene foreslår jeg for dere på NTNU's historiske institutt med støtte hos NTNU's toppledelse å overta saken fra studieveilederen.

Jeg både tilbyr mine tjenester overfor dere samtidig som jeg utfordrer dere til å ta saken og forsvare synspunktene deres studieveileder er sitert på i NRK-artikkelen. Sammen kan vi belyse en av historiens største svindelaffærer og økonomiske pengemaskiner. Fremgangsmåten vi kan bruke er beskrevet i mailen til studieveilederen. Skulle dere velge å ikke backe opp Caroline vil det være direkte feigt av dere i tillegg til at det vil være en bekreftelse på at DVD'ens budskap gir et riktig bilde av jødeløgnen om de 6 millioner.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)