.:Vigrid Forsiden:.

Femsete Moroklumper tror på HoloCa$h
29. januar 2020

Zyklon-B var den store Livredderen i Auschwitz

============ Original Message ============
Sent: Wednesday, January 29, 2020 at 2:09 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: ragnhild.laukholm.sandvik@nrk.no, javier.auris@nrk.no

Subject: Feige Jødesleikere tror på HoloCa$h-konspirasjonen

Til de feige komiklovnene Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard (sendt på Facebook) som tror på en av verdens største konspirasjoner, HoloCa$h, og NRK-propagandistene Ragnhild Laukholm Sandvik og Javier Ernesto Auris Chavez.

Vedrørende artikkel hos NRK den 10. november 2019 med overskriften "Komplottjakten" med undertittel "Konspirasjonsteorier underholder stadig – i nye formater. Men er det bare uskyldig moro?"

På meg virker dere som to feige femser som sleiker jøde¤#¤ og at den eneste hensikten med NRK-artikkelen var å trekke den jødiske svindelen HoloCa$h som kontrast inn i sammenheng med reptilteorier og lignende.

Ved å tro på den parasittiske jødedommens megasvindel gjør dere to jødesleikende femser dere til konspirasjonstroende og historieløse tullinger på et lavere bevissthetsnivå enn både reptiltroende Icke-tilhengere og andre tullingteorier som er nevnt i artikkelen.

Jeg utfordrer derfor dere to konspirasjonstroende femsetullinger til åpen debatt om jødeløgnen om de 6 millioner som kalles HoloCa$h.

Skulle dere være for feige til å ta utfordringen får dere i alle fall for all tid holde kjeften på dere om historiske forhold dere har null peiling på.

Og er det noe tak i dere propagandister i NRK som står bak nevnte artikkel så tvinger dere podcastfemsene til å stille opp. Ta gjerne med dere alt som finnes av såkalte "eksperter" på jødeløgnen. Dere vil bli knust.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)