.:Vigrid Forsiden:.

NRK-Satiriks innklaget for Kringkastingsrådet
1. juli 2019

Personangrep og hatkampanje mot Lysglimt er ikke Satire

============ Original Message ============
Sent: Mandag, 1.juli 2019 at 15.00
From: "Tore W. Tvedt"
To: Kringkastingsrådet

Henvendelsen gjelder:

NRK Satiriks sin hatefulle kampanje mot Lysglimt Johansen i Alliansen slik den fremkommer til NRK Satiriks sin innkalling til pressekonferanse på NRK.no den 20 juni i 2019

bekreftet med NRK.no artikkel med video om pressekonferansen den 21. juni 2019.

De fire fra NRK Satirisk og NRK P3 som leder an i personangrepene mot Lysglimt Johansen er Johan Golden, Espen Thoresen, Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen.

Personangrepene er svært hatske og omfatter kallenavnet Løgnglimt, de tillegger Lysglimt Johansen å benekte Holocaust, noe han etter min erfaring ikke har gjort, han setter kun spørsmålstegn ved deler av den historien. De omtaler Lysglimt sitt part som Naziparti fordi det er "nasjonalt med et smil" som er Lysglimts omtale av partiet.

I tillegg skal de lage falske anklager mot Lysglimt Johansen som person og lage mange offentlige drittpakker for å sverte han.

Dette har da ingenting med Satire å gjøre og burde være NRK som statskanal, med milliarder i offentlig støtte hvert år, fullstendig uverdig.

Av almenne hensyn forlanger jeg derfor at Kringkastingsrådet pålegger NRK sin ledelse å offentlig ta avstand fra disse personenes bruk av statskanalen og gi dem en så kraftig refs at de aldri gjør noe så råttent igjen.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrid for en saklig samfunnsdebatt fritt for Hat!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)