.:Vigrid Forsiden:.

NRK bør sparke de 4 NRK-Komi-Klovnene
27. juni 2019

NRK bør betale Lysglimt 6 millioner i kompensasjon

============ Original Message ============
Sent: Thursday, June 27, 2019 at 7:10 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: thor.gjermund.eriksen@nrk.no, hildegunn.soldal@nrk.no, ida.anna.haugen@nrk.no, arne.helsingen@nrk.no, marius.hoel@nrk.no, info@nrk.no, 03030@nrk.no, satiriks@nrk.no, p3@nrk.no

Subject: NRK-Satiriks med hårreisende forakt for Demokratiets spilleregler

Til ledelsen i NRK samt ledelsen i NRK Satiriks og NRK P3

Vedrørende personforfølgelse og total forakt for demokratiske spilleregler og lover fra NRK Satiriks sine tilknyttede komiklovner Markus Gaupås Johansen, Sturle Vik Pedersen og Johan Golden samt Espen Thoresen fra NRK P3 slik det fremgår av   NRK Satiriks sin offisielle innkalling til pressekonferanse og video fra pressekonferansen

Her er et eksempel fra NRK Satiriks sin innkalling til pressekonferanse: "......En maktkamp vi lover skal være skitten. Det blir drittpakker i media, personfokuserte angrep og anonyme varslere. Vi gir oss ikke før Lysglimt går av......."

Noe av det første NRK-Komi-Klovnene trekker er NAZI-kortet mot Lysglimt og partiet hans, Alliansen. Her et sitat fra pressekonferansen: "– Og det er vi klare på, at dette er et naziparti. Demokratiet er altså slik at et naziparti kan føre opp hvem som helst på listene sine, følger Gaupås Johansen opp."  Dette blir vel lettvint og useriøst siden Alliansen er et nasjonalistisk parti og Lysglimt selv lanserer det som "nasjonalisme med et smil". At media og øvrig maktelite har vent seg til å sette likhetstegn mellom "Nasjonalt" og Nazistisk" er jeg godt kjent med, men det bør NRK som statskanal være noe mere nyansert på.

NRK sine Komi-Klovner følger så opp med personlig degradering av Lysglimt: "......følger Vik Pedersen opp, og henviser til Hans Lysglimt Johansen som «Løgnglimt»."

Klovnene følger opp med å gjenta og forsterke hvilke skitne midler de NRK-tilknyttede Komi-Klovnene vi forfølge Lysglimt med: "Lederstriden er nå, sier komikerne, som lover både drittpakker i media og anonyme varslere som virkemidler."

NRK sine Komi-Klovner trekker også inn Holocaust hvor de tillegger Lysglimt meninger de ikke dokumenteree at Lysglimt har gitt uttrykk for. Også det typisk for feige Komi-Klovner uten respekt for Norges demokratiske spilleregler.

Jeg råder derfor NRK sin generelle ledelse i å ta fullstendig avstand fra de 4 Komi-Klovnene sin hatefulle personforfølgelse av Lysglimt og si opp de 4 Komi-Klovnenes kontrakter med NRK for aldri mer å bruke dem i statskanalen.

NRK bør også tilkjenne uoppfordret Lysglimt en erstatning stor kr 6 millioner for skaden NRK sine ansatte Komi-Klovner har påført Lysglimt og hans parti Alliansen.

Sparker dere ikke de 4 Komi-Klovnene og gir Lysglimt nevnte kompensasjon har NRK for alltid mistet selv det siste snevet av journalistisk troverdighet.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)