.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid utfordrer Kristian Elster i NRK om HoloCa$h
7. juli 2018

HoloCa$h-løgnene vedlikeholdes av NRK

============ Original Message ============
Sent: Saturday, July 07, 2018 at 1:16 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: kristian.elster@nrk.no, thor.gjermund.eriksen@nrk.no, hildegunn.soldal@nrk.no, marius.tetlie@nrk.no, info@nrk.no

Subject: Anne Frank-løgnene har evig liv

Til propagandist Kristian Elster i Nazistisk Trolle-Byrå (NRK)

Vedrørende artikkel på nrk.no den 6. juli 2018 med overskriften "Anne Franks familie prøvde å flykte til USA"

HoloCa$h-industrien er helt avhengig av at folket hjernevaskes med ensidige jødeløgner som ved hjelp av vanlige propagandatriks holdes vedlike og friskes opp med jevne og korte mellomrom. Artikkelen du har skrevet her, Kristian, oser av denne taktikken og Anne-Frank-stiftelsen kommer stadig ut med små "nyheter" som de jødesleikende propagandistene i nazimedia servilt bringer videre uten noen form for kritisk kommentar.

I artikkelen din, Kristian, bruker du en illustrasjon av Anne Frank ved siden av en kort tekst angivelig, og sikkert korrekt, skrevet av Anne selv:  Denne barnslige håndskriften var altså Anne Frank sin i oktober 1942 som teksten er datert. Siden jeg i mitt arbeide med å formidle sannheten om blant annet HoloCa$h-løgnene har lært meg nederlandsk følger min oversettelse her: "Dette er et foto slik jeg alltid skulle ønske å se ut. Da hadde jeg sikkert en sjanse om å komme til Hollywood."

Hvis vi så sammenligner Anne sin håndskrift i denne teksten med den håndskriften hun brukte fire måneder tidligere, i juni 1942, er det åpenbart for ethvert tenkende menneske at her er det mer enn bare ugler i mosen. Her dreier det seg om svindel og det ren og skjær svindel drevet av en løgnaktig HoloCa$h-mafia støttet oppunder av HoloCa$h-sleikende åndssløve propagandister i nazimedia. Som du i NRK.

Du avslutter forøvrig artikkelen din med denne teksten i fete typer: "Anne Frank selv døde av tyfus i februar eller mars 1945 i konsentrasjonsleiren Bergen-Belsen.. Ja gjorde hun nå egentlig det? Det kunne likegodt ha vært i april, som jeg holder mest sannsynlig, siden britenes overtagelse av leiren førte til ekstrem økning i dødeligheten. VG skriver forøvrig i en artikkel om Anne Frank den 23. november 2016 at Anne døde i mai 1945.

Jeg utfordrer derfor deg, Kristian, til en åpen debatt på direktesendt TV i NRK om temaet Anne Frank spesielt og HoloCa$h-løgnene generelt. Er du og NRK for feige til det bør dere for all fremtid tie om saker dere ikke engang gidder å sette dere inn i.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)