.:Vigrid Forsiden:.

Johan Golden: Genialt om Nazifisk:)
10. november 2017

Bruk Naziordet slik Golden gjør det - Alle sammen

============ Original Message ============
Sent: 10.11.2017, 11:45
From: "Tore W. Tvedt"
To: 02060@nettavisen.no; 03030@nrk.no; bard.tufte.johansen@feelgoodmail.no; bard.tufte.johansen@nrk.no; eirik.winsnes@aftenposten.no; espen.egil.hansen@aftenposten.no; espen.udland@startsiden.no; harald.stanghelle@aftenposten.no; ida.anna.haugen@nrk.no; info@nrk.no; ivar.brandvol@vg.no; kma@dagbladet.no; lillian.vambheim@aftenposten.no; mwe@tv2.no; post@topparrangement.no; redaksjonen@nettavisen.no; sarah.sorheim@aftenposten.no; tips@abcnyheter.no; tone.tveoy.strom-gundersen@aftenposten.no; tor.strand@startsiden.no; trine.eilertsen@aftenposten.no;

Subject: Nazifisk - Johan Golden har forstått det

Til nazi-redaksjonen i Nytt på Nytt i Nazistisk Riks-Kringkasting (NRK), Johan Golden, Bård Tufte Johansen og noen nazipropagandister i nazimedia.

Vedrørende siste ukes Nytt på Nytt med Golden's nazifisk-uttalelse vist hos Nettavisen

Kjempegratulasjoner fra oss i Vigrid til Johan Golden spesielt og Nytt på Nytt-redaksjonen generelt for å ta i bruk den definisjonen og bruken av begrepet Nazi som vi i Vigrid har kjempet for i flere år nå. Det er en fornøyelse å se at vi har vunnet fram og at selveste Johan Golden markedsfører bruken på en så eminent måte og for et så stort publikum som Nytt på Nytt i Nazistisk Riks-kringkasting har.

Vi håper at dette markerer et gjennombrudd og at ordet Nazi fra nå av automatisk knyttes til og brukes om enhver tilhenger av Det Nord-Atlantiske ZIonist-Imperiet og dets NAto-ZIonistiske Allianse. Forkortet til NAZI-Imperiet og NAZI-Alliansen. Betegnelsen nazi passer derfor. etter vår oppfatning, glimrende på Tybring-Gjedde og det norske naziregimet hans parti er en del av og som støtter det jødestyrte naziregimet i Ukraina sitt folkemord på Novorussere og NAZI-Imperiets hybride sivilisasjonskrig mot Russland. Det siste med fare for atomkrig i Europa. Fy faan for noen nazijævler! Gi dem inn, Golden!

Om Johan Golden og Bård Tufte Johansen ønsker det utnevner vi dem på flekken til æresmedlemmer i Vigrid!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)