.:Vigrid Forsiden:.

Standard Russofobisk Nazihat i Nazistisk Riks-Kringkasting
25. juli 2017

Nazipropaganda er Middelet - Folkemord på Russere Målet

============ Original Message ============
Sent: Tue, 25 Jul 2017 10:52:57 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: gunnhild.ardal@nrk.no

Subject : Russofobisk Nazipropaganda

Til propagandist Gunnhild Årdal i Nazistisk Riks-Kringkasting (NRK)

Vedrørende standard russofobisk og krigsfremmende nazipropaganda i artikkelen din med tittel: "Kina og Russland viser styrke i Østersjøen"

Fra første avsnitt av sprer du nazipropaganda med sikte på å fremstille Russland som truende. La oss ta et eksempel "......meiner Russlands opptrapping er kontraproduktiv, ettersom den fører med seg tilsvarande opptrapping frå Nato si side."   Dette er ikke bare en forvrenging, men en helt åpenbar løgn. Sannheten er den stikk motsatte med NAZI-Alliansen, inklusive Norge, som den aggressive part i området.

Vi hopper over neste og går direkte til det russofobiske krigsmantra NAZI-Alliansen og dens nazimedia bruker for å hisse befolkningen i NAZI-Alliansen til ny storkrig i Europa: ".......etter blant anna Russlands annektering av Krim og innblanding i Ukraina."  Har du røyka sokken din, Gunnhild? eller lyver du helt bevisst for å fremme det jødestyrte naziregimet i Kiev sitt folkemord i Novorossia? En terror og et folkemord som støttes aktivt av NAZI-alliansen, naziregimet i Norge og nazimedia du skriver for nå.

Så, for å si det rett ut med Ibsen: Gunnhild: Du lyver! Og skulle du være uenig i denne påstanden må du bevise at Russland annekterte Krim da de godtok Krim's søknad om opptagelse i Den Russiske Føderasjon i mars 2014. En søknad som hadde rundt 97% oppslutning i folkeavstemming på Krim med over 75% valgdeltagelse.

Du og dine like innen nazimedia hater tydeligvis et slikt eksempel på hvordan demokrati og folkenes rett til selvbestemmelse skal fungere og propaganderer derfor heller for krig og folkemord i deres vanvittige russofobiske hat. Eller er du bare så tett i pappen at du ikke vet bedre?

Russland står i dag som Den Frie Verdens fremste forsvarer av demokrati og folkerett imot et stadig mer aggressivt NAZI-Imperium og dets globale sivilisasjonskriger med totalt Nazistisk diktatur som mål.

Jeg utfordrer derfor deg, Gunnhild, og de andre nazipropagandistene i Naziorganisasjonen du jobber for til å forsvare det russofobiske hatet og de krigsshissende løgnene og forvrengningene deres kommer med i åpen debatt i Naziblekka NRK. Det tør dere ikke, men å spre russofobisk hat gjør dere.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)