.:Vigrid Forsiden:.

NRK i Nazialliansens menneskefiendtlige tjeneste
28. april 2017

Nazimedia hater demokrati og moralitet

----- Original Message -----
Sent: 28.04.2017, 13:14
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: ingunn.michelsen@nrk.no
Cc: 03030@nrk.no

Subject: Nazimantra om Krim

Til propagandist Ingunn Michelsen i NRK (Nazistisk Riks-Kringkasting)

Vedrørende artikkel på nrk.no i går med tittel "Julija Samojlova holder konsert på Krim samtidig som Eurovision-finale".

I artikkelen bruker du konsekvent ordet "annektert" om at Krim sin søknad om opptagelse i Den Russiske Føderasjon ble akseptert av Russland. Det er en historisk løgn du serverer der og markerer et menneskefiendtlig verdisyn med forakt for folkenes rett til selvbestemmelse gjennom demokratiske valg som er typisk for dagens nazipropagandister i nazimedia.

Er du en slik menneskefiendtlig nazipropagandist som hater folkevilje og demokrati, Ingunn, eller er du bare en hjernevasket medieansatt som skriver det du får ordre om uten evne til selvstendig tenking?

Jeg anbefaler at du skaffer deg noe objektivt basert historiekunnskap som ballast videre om Nazialliansens aktive sivilisasjonskrig mot Russland og Det Anglozionistiske Imperiets agenda om udelt verdensherredømme.

Forøvrig ville den mest moralske løsningen, som brukes i andre sammenhenger, være at det nazistiske folkemorder-regimet i Kiev ble fratatt arrangementet siden de ikke tillater alle vinnerne innreise til landet.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)