.:Vigrid Forsiden:.

Nazi-Børge og plapre-Rune Rafaelsen med nazimantra
2. april 2017

Løgnaktige nazipolitikere og nazimedia vil storkrig i Europa

----- Original Message -----
Sent: 01.04.2017, 14:48
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: utenriksminister@mfa.no; rune.rafaelsen@svk.no; morten.jentoft@nrk.no

Subject: Fake Nazi News om Russland

Til utenriksminister Børge Brende, ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen og propagandist Morten Jentoft i NRK (Nazistisk Riks Kringkasting)

Vedrørende din artikkel den 29. mars i år, Morten, med tittel "Børge Brende i Russland for første gang på over tre år"

Er man først indoktrinert i Nazistisk ideologi og det Nazistiske narrativ om at man er eksepsjonell og har enerett på politisk definisjon og tolking så vandrer man rundt i en nazitåke slik dere tre tydeligvis gjør det. Moderne nazisme står for det NAto-ZIonistiske tankesettet innført fra 1949 og overgår i negativ retning langt sin tidligere navnebror.

Et eksempel fra Nazi-Børge som utenriksministeren også kalles: "Russland har måttet tåle internasjonal isolasjon og sanksjoner etter at landet i 2014 annekterte den ukrainske Krimhalvøyen......" Ren Naziløgn og Fake Nazi News. Krim og Sevastopol holdt folkeavstemminger om løsrivelse og søknad om opptak i Den Russiske Føderasjon. Russland aksepterte begge søknadene. Fullstendig legitimt i henhold til gjeldende Folkerett. Russland hindret med dette et verre blodbad på Krim enn det som ble utspilt i Donbass og fremdeles utspilles der. Med støtte fra det norske Naziregimet og Nazi-Børge som synes folkemorderne i Kievjuntaen er en gjeng han trives med.

Og her er et eksempel fra Rafaelsen: "Jeg mener også at den russiske politikken overfor Ukraina er et brudd på folkeretten....". Tydeligvis er kravet til å bli ordfører i norske kommuner at man er en hjernedød etterplaprer av naziregimets og nazimedias løgnpropaganda.

Til dere begge, nazi-Børge og plapre-Rune: Vennligst legg fram rettslig domsfellelse fra ICJ på at Russlands aksept av Krims medlemssøknad i Den Russiske Føderasjon er brudd på Folkeretten. Fram til dere har gjort det kan dere holde kjeften deres om den saken.

At propagandistene i norsk Nazimedia som NRK og deres Morten Jentoft ikke stiller kritiske spørsmål om denne uhyre viktige saken som utgjør kjernen i NAZI-alliansens krigsmantra mot Russland viser bare på hvilket lavt nivå disse propagandistene befinner seg intellektuelt.

Jeg utfordrer dere alle tre til åpen og direktesendt debatt om temaet i NRK om dere tør. Imens kan dere oppdatere dere med litt lesestoff her.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)