.:Vigrid Forsiden:.

NRK - Fake Nazi News - Krigsmantra i Nazimedia
24. mars 2017

Novorussiske ofre for Nazikrigen mot Russland - Norsk media støtter det

----- Original Message -----
Sent: 24.03.2017, 14:59
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: eirin.venas.sivertsen@nrk.no

Subject: Falskt om Krim

Til nazipropagandist Eirin Venås Sivertsen i Nazistisk Riks Kringkasting (NRK)

Vedrørende din artikkel i går med tittelen "Vil ikke satellittoverføre Russlands ESC-bidrag"

Du har valgt å bruke ordet "annektert" i setningen "Årsaken er at hun har opptrådt på Krim-halvøya etter at den ble annektert av Russland i 2014, og at hun dermed har brutt ukrainsk lov." 

Bruken av ordet "annektert", i forbindelse med at befolkningen på republikken Krim våren 2014 gjennom folkeavstemming med høyt fremmøte og et overveldende flertall på rundt 97% for løsrivelse fra Ukraina og søknad om opptak i Den Russiske Føderasjon, er en ren løgn av typen "Fake Nazi News".

Denne løgnen er lansert av NAZi-alliansen og alle som bruker den er aktive propagandister for Nazistene og deres totale og hybride sivilisasjonskrig mot Russland og den russiske verden enten de er seg det bevisst eller ikke. En angrepskrig som allerede har medført over 10.000 drepte og et mangedoblet antall sårede Novorussere. To millioner Ukrainarussere flyktet fra Ukraina grunnet Kievjuntaen og dens nazibataljoners massemord på og terror mot de russiskspråklige Novorusserne.

Her har du stoff du bør sette deg inn i.

Bruken av ordet "annektering" om en prosess som fortjener å kalles et skoleeksempel på hvorledes demokrati skal gjennomføres viser en nazistisk holdning du bør bearbeide både hos deg selv og kollegene i NRK. Så sant du da ikke er en av disse hatefulle og russophobiske nazikrigshisserne som heller vil ha storkrig i Europa enn demokrati og fred.

Skulle du eller andre nazipropagandister i NRK ønske å ta debatten med meg om temaet på åpent og direktesendt TV i NRK stiller jeg med glede opp. Dere vil bli knust!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)