.:Vigrid Forsiden:.

Hat, Vold og Krig er NAZI-alliansens kjerneverdier
URIX som spyttslikkende talerør for Nazimorderne

10. september 2016

Ofre for Ukronazienes terror i Lugansk - Dette er hva NAZI-alliansen støtter

----- Original Message -----
Sent: 10.09.2016, 14:22
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: martin.h.w.zondag@nrk.no

Cc: urix@nrk.no, info@nrk.no

Subject: Hat, Vold og Krig er NAZI-alliansens kjerneverdier

Til propagandist Martin Herman Wiedswang Zondag i NRK (Nazistisk Riks-Kringkasting)

NRK sin Urix har i lang tid fremstått som et ukritisk talerør for folkemorderne og terroristene i NAZI-alliansen. Artikkelen din fra i går (9. september), Martin, er intet unntak. Snarere tvertimot legger du for dagen en så servil og ukritisk holdning at det er direkte latterlig. Og hadde ikke saken vært så alvorlig hadde jeg faktisk ledd høyt av deg. Og URIX.

Det faktiske og hinsides enhver tvil dokumenterbare forholdet er at NAZI-alliansen er et rent terror-redskap for den Anglozionistiske makteliten i Det Anglozionistiske Imperiet. Dets funsjon og oppgave er å terrorisere og myrde enhver som står i veien for Anglozionistenes agenda om uinnskrenket verdensherredømme.

Øverst på dagsordenen til NAZI-alliansen er den aggressivt førte sivilisasjonskrigen mot Russland som har ført til hundretusener døde, sårede og millioner fordrevne.

Når du, Martin, refererer sjefen for Naziterroristene, Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg slik "Kuppforsøket var et traume for Tyrkia for og demokratiet, men også et angrep på NATOs kjerneverdier" uten korreksjon så er det rette navnet spyttslikking.

Jens Stoltenberg kvalifiserte seg for toppjobben i terrororganisasjonen ved å delta i statskupp, terror, massemord og direkte nedslakting i Libya. I Novorossia har NAZI-alliansen igjen vist at de hater frihet, demokrati og folkenes rett til selvbestemmelse ved å støtte de blodige kuppmakerne i Kiev i deres folkemord på Novorusserne som ledd i Anglozionistenes sivilisasjonskrig mot Russland.

Jeg utfordrer dere i URIX til åpen og direkte debatt om de naziløgnene dere servilt sprer rundt dere. Skulle dere være for feige til å ta imot utfordringen så hold nazi-rottekjeftene deres lukket for alltid om disse temaene.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)