.:Vigrid Forsiden:.

NHO - Dumme som Brød eller -
10. april 2020

Aktive medspillere i Agenda 2030???

============ Original Message ============
Sent: Friday, April 10, 2020 at 1:38 AM
From: "Tore W. Tvedt"
To: Ansatte i NHO

Subject: NHO sin rolle i "Pandemikrisen"

Til de ansatte i NHO

I anledning IMF sine varsler om dyp økonomisk krise over lang tid og NHO's rolle i å skape den slik det er gjengitt i dag i denne NRK-artikkelen.

NHO valgte å spille med de politiske makthaverne med Erna Solberg, Bent Høie og Camilla Stoltenberg i frontrollene under den såkalte "Coronakrisen" enda det fra den første starten av var klart at det ikke var noen pandemi og snaut nok en influensaepidemi utenom det vanlige hva dødelighet angikk.

Tallene Folkehelseinstituttet offentliggjorde viste det klart og tydelig. Jeg ville trodd at en stor og velkvalifisert stab som NHO har var i stand til å se det og beregne at det overhodet ikke var grunnlag for å skape det Hysteriet som politikere og media gjorde.

Det NHO her gjorde har gjort ubotelig skade for mange små bedrifter og deres ansatte som ble rammet av det norske hysteri-regimet sine Lockdown-direktiver. Hvorfor i all verden tillot NHO dette???

Det er forræderi og ryggdolking av lønnsomme bedrifter og deres ansatte og overfor oss som er pensjonister og helt avhengige av at norsk næringsliv fungerer og er lønnsomt. Alt dette kastet dere i NHO på døren og for meg er det ufattelig at dere kunne gjøre det.

Det er lenge siden jeg gikk ut offentlig med å sammenligne helt åpne tall utgitt av FHI som viste at hele "Pandemikrisen" var konstruert hysteri med mål å ødelegge norsk næringsliv og økonomi. Noe annet mål kan jeg ikke se. Motiv??? Kanskje for å nå målene i FN's Agenda 2030 om total fordelig og skaping av likhet oveer hele kloden. Et mål som kun kan nås ved å knekke de høyt utviklede landene og overføre penger og næringsliv til de underutviklede.

Det er mitt beste gjett utifra hav massemedia skriver. Ellers er det jo bare ren og skjær ondskap og hat mot det norske folk.

Her er de tallene som fortalte fra starten av at hele hysteriet rundt Corona-influensaen er konstruert og falsk:

Pr idag melder media om 108 døde så langt i løpet av 6 uker med dødsfall. Det gir ca 70 for en måned (4 uker). I sesongen 2017/18 var det en influensaepidemi i Norge som førte til 142.000 diagnostiserte, 7.600 innleggelser på sykehus samt 1.400 som døde.

Årets influensaepidemi har under 10.000 diagnostiserte, under 300 totalt innlagte på sykehus og altså til sammen over hele perioden i år kun 108 døde. Over halvparten av de døde er gamle med en snittalder på 84 år. De fleste på gamle- eller sykehjem med underliggende alvorlige sykdommer.

Og for dette er dere i NHO med på å lukke ned store deler av norsk næringsliv? Har dere da ingenting å tenke med?  Kan dere hverken regne eller søke grunnlagsdata??? Føler dere null ansvar for norsk økonomi og oss som er avhengig av at næringslivet fungerer???

Her er en artikkel fra FHI med tallene jeg nevnte over.

Jeg har noen betraktninger i tillegg for å sette dødstallene i et bedre perspektiv. Ifølge FHI dør ca  3.200 nordmenn hver måned i gjennomsnitt av aldersdemens, kreft og hjerte- og lungesykdommer:  

Bildet er hentet fra FHI og viser dødsårsaker av nevnte type i 2017. Her er artikkelen.

Det gir over 100 døde pr døgn mot ca 70 døde med Covid-19 i blodet i mars måned. Og av dem igjen må vi regne at flere uansett ville dødd av andre sykdommer eller demens.

Og likevel går NHO med på å ødelegge norsk økonomi og sannsynligvis ødelegge liv og fremtid for titusener av nordmenn som nå mister arbeidet sitt.

Dere i NHO må enten være fullstendig korrupte, dumme som brød eller fulle av faan og hat mot det norske folk som handler slik dere gjør.

Skulle dere ha behov for hjelp med tallene og/eller konklusjonene står jeg selvsagt til tjeneste.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)