.:Vigrid Forsiden:.

Utfordring til Nyhetsredaktør Erik Stephansen i Nettavisen
HoloCa$h / Holocaust-debatt

10. september 2016

----- Original Message -----
Sent: 10.09.2016, 19:04
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: erik.stephansen@nettavisen.no

Subject: Utfordring: HoloCa$h / Holocaust-debatt

Til Nyhetsredaktør Erik Stephansen i Nettavisen i anledning bloggposten med tittel "Når "radikale" vil sensurere jødisk blogger".

Du, Erik, kommer med en del standard jødeløgner og svada om den jødiske HoloCa$h-løgnen om de 6 millioner og misbruker navnet Holocaust, som skal bety brennoffer, og er det rette navnet på de jødealliertes industrielle folkemord på over 1 million sivile tyskere. Metoden de jødeallierte foretrakk var brannbombing med ildorkaner som resultat i de tyske byene slik at flest mulig sivile kvinner, barn og gamle brant eller ble kvalt til døde. Ved flere anledninger kom de jødeallierte bombeflyflåtene tilbake for å ramme redningsmannskapene og andre hjelpere. Dette er det sanne Holocaust under den 2. verdenskrig og er meget godt og ugjendrivelig dokumentert. Her med Hamburg som eksempel.

Med din påstand om HoloCa$h, løgnen om de 6 millioner, sitert fra artikkelen din: "Jeg er ikke i tvil om at holocaust-fornektere møtes best i åpent landskap. Det er få hendelser som er bedre dokumentert i historien enn massedrapet på rundt 6 millioner jøder under krigen. Det finnes vitnesbyrd, befolkningsstatistikk, utryddelsesleire med arkiver, foto, you name it" demonstrerer du egen uvitenhet basert på hjernevaskingen norsk skoleverk og norske media har som hovedoppgave.

Jeg utfordrer deg derfor til en direkte og åpen TV-debatt om HoloCa$h / Holocaust og håper du har baller nok til å stå for det du her sier og og ikke feiger ut som en balleløs femse, slik dere jødesleikende HoloCa$h-løgnere pleier å gjøre. For å kunne avtale de praktiske forholdene rundt en slik debatt-konfrontasjon mellom oss på direktesendt TV inviterer jeg deg til et forberedende møte i Notodden en dag det passer for deg.

Skulle du være for feig til en slik direkte debatt så forventer jeg at du holder kjeften din om forhold du ikke har greie på. Som HoloCa$h.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid "Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)