.:Vigrid Forsiden:.

Harvey Weinstein - Jødisk prakteksemplar i Hollywood
15. oktober 2017

Marlon Brando sier det som jødesleikende nazipropagandister ikke tør.

============ Original Message ============
Sent: 14.10.2017, 20:39
From: "Tore W. Tvedt"
To: kjetil.lismoen@aftenposten.no; med flere innen media som har omtalt saken

Subject: Harvey Weinstein - Sjefsjøde i Hollywood - Toppen av Isfjellet

Til norsk media som har omtalt Weinstein-saken

Vedrørende avsløringene om en av det jødiske Hollywoods sjefsjøder, Weinstein, sine seksuelle trakkaseringer. Som eksempel bruker vi Aftenpostens artikkel av i dag med overskriften "Weinstein-skandalen: «Hollywood byr på en liberal fasade foran kamera, en nådeløs jungel bakenfor»"

Overskriften til Aftenposten burde hete: "Weinstein-skandalen: «Hollywood byr på en liberal fasade foran kamera, en nådeløs jødiskdominert jungel bakenfor»".

Hele poenget med det jødiske Hollywood ligger i at det er jøder og jødiske grupperinger som eier og styrer alt av betydning i Hollywood. Dette kan NAZI-media ikke opplyse om siden ordet NAZI står for Nord-Amerikansk-ZIonisme med sin kjerne av jødiske finansoligrker og jødiske grupperinger som dominerer innen media, finans og Hollywood. For bare å nevne noen. Og ikke bare i USA, men resten av den vestlige verden også.

Det er en skam at dere nazipropagandister i norsk nazimedia ikke har mot nok til å bryte denne barrieren og opplyse folk om at hele Weinstein-saken er typisk for det jødiske Hollywood og som miljøet har vært kjent for i all den tid Hollywood har eksistert som filmby.

Skjerp dere nazipropagandister"! Og skulle noen av dere være uenige i karakteristikk av dere selv eller i påstanden om jødisk makt og dominans i Hollywood er det bare å si fra. Vi i Vigrid tar gjerne den debatten:)

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)