.:Vigrid Forsiden:.

Norske Militære støtter Folkemordet i Ukraina
3. mai 2020

Naziregimet i Ukraina - Folkemord mot Novorusserne

============ Original Message ============
Sent: 03.05.2020, 15:46
From: "Tore W. Tvedt"
To: kjesolbakk@fhs.mil.no; trokke@fhs.mil.no; omaao@fhs.mil.no; hivarrud@fhs.mil.no; kahaug@fhs.mil.no; oespenes@fhs.mil.no; cvikan@fhs.mil.no; kskarsvag@fhs.mil.no; vlowesen@fhs.mil.no; lvikan@fhs.mil.no; choel@fhs.mil.no; lhaga@fhs.mil.no; jdragsnes@fhs.mil.no; osather@fhs.mil.no; sskaar@fhs.mil.no; cmoldjord@fhs.mil.no; dolien@fhs.mil.no; dhenriksen@fhs.mil.no; pafredriksen@fhs.mil.no; kantonsen@fhs.mil.no; cstokkeland@fhs.mil.no; ssanderod@fhs.mil.no; fmoland@fhs.mil.no; alarssen@fhs.mil.no; gheggem@fhs.mil.no; firing@fhs.mil.no; eantonacopoulou@fhs.mil.no; torbk@ntnu.no

Subject: Støtte til Naziregimets Folkemord i Novorossia

Til ansatte ved Luftkrigsskolen og professor Knutsen ved NTNU.

I anledning deltagelse i og støtte til det nazistiske regimet i Ukraina sitt Brodermord i Novorossia.

VG har den 27.april i år en artikkel som omtaler at ansatte ved Luftkrigsskolen har gitt sin støtte til det ukrainske folkemordregimet.

Som alment kjent har Den Anglo-Zionistiske Nazi-Alliansen (NATO) og dens politiske eiere stått bak et blodig statskupp i Ukraina etterfulgt av etnisk rensing og folkemord på den russiske delen av befolkningen.

Norge har, både i forkant, under og etter det blodige statskuppet, som ble finansiert og ledet av amerikanske og ukrainske jøder sammen med deres nasjonalsosialistiske og nasjonalistiske brodermordere på slagmarkene i Novorossia, deltatt med støtte til Folkemorderregimet i Kiev sine krigsforbrytelser.

De ukrainske Nazigruppene i den ukrainske hæren har, med finansiell støtte fra NAZI-Alliansen, inklusive Norge, gjort seg skyldige i utallige krigsforbrytelser. Norske politikere og militære har deltatt med aktiv støtte til det ukrainske regimet og er dermed skyldig i disse krigsforbrytelsene og forbrytelsene mot menneskeheten og vil måtte regne med å bli stilt rettslig til ansvar for deltagelsen den dagen krigslykken har snudd.

Dere som har deltatt og dere andre som blir bedt om å støtte det ukrainske naziregimet i fortsatte krigsforbrytelser bør derfor gå ut og ta offentlig avstand fra Norges deltagelse og støtte til Naziregimet i Ukraina.

Skulle dere være interessert i å fordype dere i det ukrainske regimets forbrytelser og Nazi-Alliansens støtte til dem anbefaler jeg denne litteraturen

Jeg står til rådighet for debatt på Luftkrigsskolen om ønskelig.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)