.:Vigrid Forsiden:.

LO - Går Globalist-Kapitalens ærend -
12. april 2020

Aktive medspillere i Globalistenes Agenda 2030???

============ Original Message ============
Sent: Saturday, April 11, 2020 at 10:06 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: Bjorg.Stuen@lo.no, Magne.Svendsen@lo.no, Mona.Westby@lo.no, Trine.Holden@lo.no, agder@lo.no, anders.horn@lo.no, ann.kristin.roste@lo.no, anne.falch@lo.no, atle.johansen@lo.no, bard.nylund@lo.no, bjorn.erik.dahl@lo.no, brussel@lo.no, geir.solaas.moen@lo.no, gunn.kristoffersen@lo.no, hanne.thun@lo.no, hege.nilsen.ahlquist@lo.no, innlandet@lo.no, jarle.gjersing@lo.no, jenny.ann.hammero@lo.no, kenneth.sandmo@lo.no, knut.bodding@lo.no, linda.reinholdtsen@lo.no, moreogromsdal@lo.no, nordland@lo.no, rogaland@lo.no, roger.bjornstad@lo.no, siv.schau@lo.no, trine.lise.sundnes@lo.no, tromsogfinnmark@lo.no, trond.gram@lo.no, trondelag@lo.no, vestfoldogtelemark@lo.no, vestland@lo.no, vikenoslo@lo.no, weronica.bergum@lo.no

Subject: LO - Koronaepidemien og Agenda 2030

Til ansatte i LO

I anledning LO sitt samarbeide med det norske Høyreregimet sin Lockdown av store deler av norsk næringsliv har LO påført sine medlemmer og det norske samfunnet en uopprettelig skade. Storparten av de midlene det norske Høyreregimet har stilt til rådighet går til redningspakker for storkapitalen mens vanlige lønnsmottagere ikke bare får smuler i forhold, men også tvinges bort fra arbeidet sitt.

Det er direkte forstemmende å lese LO-leder Hans-Christian Gabrielsen sine tafatte kommentarer i denne artikkelen i ABC-Nyheter av i dag.

Dette er ikke en LO-leder verdig. Hans jobb er å kjempe med nebb og klør for sine medlemmers rettigheter og her hiver han dem foran Høyreregimets Kapitalistbuss uten at jeg kan se noen form for engasjement. Kun en overfladisk sutring med håp om at Høyreregimet kaster noen smuler til LO's medlemmer.

Det er nærliggende å tro at dette er bevisst ryggdolking og forræderi av norske lønnsmottagere ved å ofre dem på Globaliseringens Agenda 2030-alter som påskeofre til Storkapitalen. Tross alt har vel også LO forpliktet seg til å nå disse målene? Og uten å ødelegge vestlige samfunn økonomisk innenifra er det vanskelig for meg å se at de kan nås. Ja, faktisk umulig.

Å begrunne underkastelsen overfor det norske Høyreregimet og den internasjonale storkapitalen, som stort sett er jødisk eid, og frontet av USA's Federal Reserve med at norske lønnsmottagere må delta med ofre i "Koronadugnaden" vår er ren og skjær løgn siden den ikke har basis i noen verifiserbare offentlige tall om Koronainfluensaen I Norge.

Her er de tallene som fortalte fra starten av at hele hysteriet rundt Corona-influensaen er konstruert og falsk:

Pr idag melder media om 119 døde så langt i løpet av 6 uker med dødsfall. Det gir ca 70 for en måned (4 uker). I sesongen 2017/18 var det en influensaepidemi i Norge som førte til 142.000 diagnostiserte, 7.600 innleggelser på sykehus samt 1.400 som døde.

Årets influensaepidemi har under 10.000 diagnostiserte, under 300 totalt innlagte på sykehus og altså til sammen over hele perioden i år kun 119 døde. Over halvparten av de døde er gamle med en snittalder på 84 år. De fleste på gamle- eller sykehjem med underliggende alvorlige sykdommer.

Og for dette er dere i LO med på å lukke ned store deler av norsk næringsliv? Og akseptere at mange lønnsmottagere får ødelagt både livene og økonomien sin? Har dere da ingenting å tenke med?  Kan dere hverken regne eller søke grunnlagsdata??? Føler dere null ansvar for norsk økonomi, deres egne medlemmer og oss som er avhengig av at næringslivet fungerer???

Her er en artikkel fra FHI med tallene jeg nevnte over.

Jeg har noen betraktninger i tillegg for å sette dødstallene i et bedre perspektiv. Ifølge FHI dør ca  3.200 nordmenn hver måned i gjennomsnitt av aldersdemens, kreft og hjerte- og lungesykdommer:  

Bildet er hentet fra FHI og viser dødsårsaker av nevnte type i 2017. Her er artikkelen.

Det gir over 100 døde pr døgn mot ca 70 døde med Covid-19 i blodet i mars måned. Og av dem igjen må vi regne at flere uansett ville dødd av andre sykdommer eller demens.

Og likevel går LO med på å ødelegge norsk økonomi og sannsynligvis ødelegge liv og fremtid for titusener av nordmenn som nå mister arbeidet sitt.

Dere i LO må enten være fullstendig korrupte, dumme som brød eller fulle av faan og hat mot det norske folk som handler slik dere gjør.

Skulle dere ha behov for hjelp med tallene og/eller konklusjonene står jeg selvsagt til tjeneste.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)