.:Vigrid Forsiden:.

Jødesleikende Haakon og Erna hylder Jødesvindelen HoloCa$h
1. februar 2020

Historieløse Jødesleikere bringer skam over Folket
Skjermdump fra Kongehusets nettside

============ Original Message ============
Sent: 01.02.2020, 17:59
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: post@slottet.no, postmottak@smk.dep.no, rune.alstadsaeter@smk.dep.no, Peder-Weidemann.Egseth@smk.dep.no, anne-kristin.hjukse@smk.dep.no, tor@smk.dep.no, arvid.samland@smk.dep.no, anne.nordskog@smk.dep.no, eirin.larsen@smk.dep.no, idaroger.holmsen@smk.dep.no, dahl.nilssen@smk.dep.no

Subject: Minnestund i Yad Vashem i 2020

Til Det Norske Kongehus ved kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg ved statsministerens kontor m/pressekontakter.

Vedrørende støtten til den parasittiske jødiske internasjonale HoloCa$h-industrien i forbindelse med kransnedleggelse i Yad Vashem-hovedkvarteret til denne økonomiske jødiske svindelmafiaen i januar i år redegjort for av Kongehusets nettside

Det kronprins Haakon gjør er å demonstrere at han og dermed det norske kongehuset ikke er annet enn servile jødesleikere som ikke går av veien for å gi sin aktive støtte til den jødiske svindelmafiaens pengeutpressing og jødenes folkemord i Palestina.

Sentralt i denne økonomiske svindelen står løgnene om Auschwitz. Kongehusets nettside, som linket til over, nevner at Den Røde Armé fant 7.000 "sterkt medtatte fanger". Dette er en ren løgn og gjør også Kongehusets nettsideredaktør til en aktiv løgner og støttespiller for Jødemafiaen som dere sleiker oppetter ryggen på den mest usmakelige måte.

Dere er en skam for Det Norske Folk og bør i anstendighetens navn øyeblikkelig oppløse dere selv.

Sannheten om Auschwitz er enkel: Auschwitz besto av flere arbeidsleire. Birkenau, som dere også lyver om, var en syke- og hvileleir. De tyske vaktene, inkludert den reddende engel, doktor Mengele, gjorde det de kunne for å holde de internerte friske og arbeidsdyktige.

Sovjeterne, som overtok leiren den 27. januar 1945 gjorde omfattende intervjuer og dokumentasjon av forholdene i leiren og konkluderte under rettssaken i Polen like etter krigen med at 300.000 internerte avgikk ved døden av forskjellige årsaker. Tallet må anses som svært overdrevet for å skade Tysklands anseelse og dekke over egne massemord. To norske x-internerte fra Auschwitz, Kirsten Brunvoll og Kai Feinberg, deltok som vitner i saken og bevitnet det som skjedde der.

De mellom 7 og 10 tusen internerte som tyskerne fant for svake til evakueringsmarsjer var i godt hold til syke og svake å være. Det beviser alle fotoene som de sovjetiske undersøkerne tok av dem i slutten av januar 1945.

Jeg utfordrer den jødesleikende mafiastøttespilleren kronprins Haakon til direkte og åpen debatt om hva Auschwitz spesielt var og HoloCa$h generelt. Det har vel ikke Haakon mot nok til så han kan stille med alt hva Norge har av såkalte "eksperter" i sitt sted. Stiller hverken han eller "ekspertene" opp i hans sted må de for all fremtid holde kjeften på seg.

Det Norske kongehus må skamme seg for den skaden de påfører det norske folk ved sin ryggesløse, servile og feige oppførsel.

Det som er sagt over gjelder også for statsminister Erna Solberg og den norske regjering.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)