.:Vigrid Forsiden:.

Sylvi Listhaug under sterkt press stempler Vigrid som Grusom
17. mars 2018

Felles for Listhaug, Quisling og Vigrid: Vern om det Norske Folk

============ Original Message ============
Sent: 17.03.2018, 20:36
From: "Tore W. Tvedt"
To: andreas.lorange@jd.dep.no, annek.herse@jd.dep.no, arild.strommen@jd.dep.no, erik.blom-dahl@jd.dep.no, gunnar.johansen@jd.dep.no, linda.hafstad@jd.dep.no, marit.haugen@jd.dep.no, postmottak@jd.dep.no, raheela.chaudhry@jd.dep.no, sissil.pettersen@jd.dep.no, terje.sjeggestad@jd.dep.no, tor.saglie@jd.dep.no,

Cc: hanne.christiansen@aftenposten.no, adne.husby.sandnes@vg.no, julie.vissgren@schibsted.com, sverre.graff@abcnyheter.no, knut-oyvind.hagen@nrk.no, ragnhild.moen.holo@nrk.no, kasper.frojd@tv2.no, heidi.lilleaas@nettavisen.no, kjerstin.rabaas@adresseavisen.no, roy.tommy.braaten@adresseavisen.no, lars.helle@aftenbladet.no, elin.stueland@aftenbladet.no, carl.gunnar.gundersen@aftenbladet.no, solveig.sandelson@aftenbladet.no, oyulf.hjertenes@bt.no, helge.svela@bt.no,

Subject: Grusomt utsagn på Facebook av Justisminister Sylvi Listhaug

Til justisminister Sylvi Listhaug samt ledere og kommunikatører i Justisdepartementet. Kopi til medier som har omtalt Listhaugs grusomme utsagn om Vigrid.

Vedrørende justisminister Sylvi Listhaug sin Facebook-post i dag, den 17. mars 2018, slik den er gjengitt i Aftenposten sin artikkel med overskriften "Listhaug ber tilhengere ta avstand fra innvandringsfiendtlige grupper."

At jeg og Vigrid er antikristne og for et Nordisk samfunn basert på Nordisk religion forandrer egentlig ikke på noe som helst annet slik vi står solidarisk med deg og støtter deg fullt ut i din kamp siden vi også ser på Vern av det Norske Folk som vår hovedprioritet. Nøyaktig slik du gjør og Quisling gjorde.

At du som kvinne i kampens hete føler deg forrådt og sviktet av dine egne forstår jeg. Du har vært landets mest frittalende og modige politiker i flere år og med det siste kjøret mot deg forstår jeg at dømmekraften svikter og at du tyr til lett hysteriske utfall for å dempe presset på deg. Uansett hvor tøff du er så er du dog en kvinne og mor og har krav på at mennene rundt deg skal slå ring og forsvare deg. Det motet sviktet tydeligvis FRP-mennene.

Så lenge det bare er politiske motstandere og media som herjer deg takler du det fint og slapper av i blomsterhavet og tar i mot støtten. Men da Dagbladet i en artikkel med overskriften "Sammenlikner Listhaug-innlegg med høyreekstrem retorikk" trekker inn landets øverste vokter av den offentlige moral, Cora Alexa Døving, forsker ved "Løgn- og HoloCa$hsenteret", (vårt navn på Holocaustsenteret) da vet vi alle at løpet er kjørt og alvoret begynner.

Jeg forstår behovet ditt for å stemple Vigrid utifra slik forholdene i Norge er i dag, men tross alt, Sylvi, du er justisminister nå og ikke gårdsjente som skuffer møkk i familiefjøset på Vestlandet og det stiller noe andre krav til formuleringer enn slik du snakker med kuene hjemme. Og det har du tydeligvis problemer med og ikke bare overfor Vigrid:)

Men på tross av all min forståelse for deg og prinsipielle støtte til deg i samfunnsdebatten så skylder du meg at vi møtes slik at vi kan få avklart hva Vigrid og jeg står for og dermed slippe slike utsagn igjen. Det er et krav jeg har. Du kan selv velge en privat lunsjprat på restaurant (jeg spanderer) eller om du vil en konfrontasjon om verdier på direktesendt TV. Du vil bli forbauset over hvor enige vi to er rent bortsett fra religion. Som Justisminister kan du nemlig ikke bare slenge dritt rundt deg i utrengsmål uten å måtte svare for deg.

Nå er det snart påske og da håper jeg du tar deg fri og hviler godt ut etter hardkjøret den siste tiden og uansett hva som skjer og hva du nå velger vil vi i Vigrid fortsatt se på deg som vår fremste representant på Stortinget i saker som har med Vern av det Norske Folk å gjøre.

Ha en god påskeferie og stå på videre. Vi vil fortsette å støtte deg som best vi kan. Håper du likte blomstene:)

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)