.:Vigrid Forsiden:.

Orwelliansk Tankepoliti må Stoppes!
3. april 2017

Hatpolitiet med Razzia og Tyveri av Datautstyr og Telefon!

----- Original Message -----
Sent: 02.04.2017, 21:32
From: "Tore W. Tvedt"
To: postmottak@jd.dep.no; tor.saglie@jd.dep.no; annek.herse@jd.dep.no; erik.blom-dahl@jd.dep.no; sissil.pettersen@jd.dep.no; terje.sjeggestad@jd.dep.no; Stortingets representanter og Gard.Steiro@vg.no, Hanne.Skartveit@vg.no, Hanne.Skartveit@vg.no, Jane.Throndsen@vg.no, hvar@dagbladet.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, espen.udland@startsiden.no, tor.strand@startsiden.no, administrasjonen@nettavisen.no, redaksjonen@nettavisen.no, nettredaktor@nettavisen.no, eirik.winsnes@aftenposten.no, erik.tornes@aftenposten.no, espen.egil.hansen@aftenposten.no, harald.stanghelle@aftenposten.no, lillian.vambheim@aftenposten.no, tone.tveoy.strom-gundersen@aftenposten.no, trine.eilertsen@aftenposten.no, hildegunn.soldal@nrk.no, ida.anna.haugen@nrk.no, arne.helsingen@nrk.no, marius.lillelien@nrk.no, info@nrk.no, ove.mellingen@ta.no, telen@telen.no, jens.marius.hammer@telen.no, redaksjon@boblad.no, hilde@boblad.no

Subject: Politiets razzia og tyveri av elektronisk utstyr hos Tore W. Tvedt

Til Justisdepartementet ved justisministeren og flere med kopi til Stortingets representanter og endel mediebedrifter.

Vedrørende politiets razzia og tyveri av elektronisk utstyr fra mitt hjem den 22. mars i år.

Utviklingen i retning av et åpent nazistisk og Orwelliansk tankediktatur, beskrevet i romanen 1984, er nå kommet så langt at norske justismyndigheter, rettsinstanser og politi ikke lenger er i stand til å skille snørr og barter fra hverandre.

I sitt blinde antidemokratiske hat mot enhver ytring som setter fokus både på den åpne og til dels skjulte reelle makteliten innenfor Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianse setter de norsk Grunnlov til side både hva mening, paragrafer og hensikt angår.

At den politiavdelingen som ifølge media står bak tankekriminaliteten ved razzia og tyveri kalles for Hatkriminalitetgruppen i Oslo Politidistrikt forstår jeg godt. Det denne gruppen nå utøver er hatefull kriminalitet mot demokratiets grunnleggende forutsetninger; Ytringsfrihet og åpen og knallhard politisk debatt om politiske spørsmål. Også når de er ubekvemme for makteliten selv. Å være for feige til å ta denne debatten i det åpne samfunnet er en klar og entydig innrømmelse av at de og deres overordnede innen maktapparatet mangler argumentasjon til å imøtegå mine kritiske avsløringer og veldokumenterte fremstillinger. Selv Hitler-Tysklands Gestapo hadde ikke den hatefulle målsettingen og de virkemidlene til rådighet som den kriminelle hatgruppen innen Oslo Politi har.

Jeg forlanger derfor at enhver straffesak mot meg henlegges av norske justismyndigheter og at det stjålne utstyret leveres tilbake der det ble stjålet. Må jeg hente det selv vil regning på reiseutgifter bli sendt Justisdepartementet. Jeg anbefaler også at de paragrafene som man nå dekker seg bak i straffeloven fjernes og at makteliten heller skolerer seg innen historiske og politiske fakta.

Dere som sitter i Justisdepartementet og i Stortingets justiskomité bør tenke dere grundig over hva dere egentlig driver med i forhold til demokratiets forutsetninger og levedyktighet. Et "demokrati" hvor borgerne er redde for å fremme veldokumentert kritikk av makthaverne og deres støttegrupper er intet demokrati, men et Nazistisk Diktatur som tar i bruk Gestapometoder for å inngi frykt i befolkningen.

Det samme bør det antinordiske nazimedia i Norge gjøre for den utviklingen vi nå ser mot balkanisert borgerkrig, storkrig mot Russland ført av NAZI-alliansen, inklusive Norge, og oppheving av demokratiets forutsetninger hadde aldri kunnet finne sted under et virkelig selvstendig og samfunnskritisk mediesystem.

Jeg utfordrer mottagerne av denne mailen til åpen og knallhard debatt i direktesendt TV om nevnte temaer.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)