.:Vigrid Forsiden:.

Resett intervjuer hjernedøde antinordiske tufser i Høyre og Rødt
29. august 2017

Slike politikertufser skaper balkaniseringskrig i Norge - som i Novorossia

============ Original Message ============
Sent: Tue, 29 Aug 2017 18:17:21 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: "JeanetteRonsen", "Mariarustad", "MarietteBoe", "Nicolai", "PiaFarstadvonHall", "RuneDahl", "ThordisMarieWidveyHaugen", "TuridJohGronnern", "aag-nyg", "alna", "anita", "anita", "ankaodegaardshaugen", "annemaritlie", "arnerolijordet", "baldus1", "benedikte", "benteirene", "bjerke", "bjhen", "brage", "britinger1", "brognli", "camilla", "cfstray", "christine", "danieluzzaman98", "eevenrud", "eiriksolberg", "elenorwh", "elinvr", "erfolk", "ewag11", "fabianstang", "fridtjovclemet" med flere.

Subject : Folkemord og Balkaniseringskrig i Norge

Bakgrunn

Det har kommet en ny medieaktør i Norge ved navn Resett og de begynner friskt og klarer allerede i sitt første videointervju å gjøre det helt klart for den norske velgermasse at i den fremste problemstillingen vi står overfor så er det null forskjell på Rødt og Høyre. Den fremste problemstillingen er selvsagt masseinvasjonen av sivilisasjonsfremmede med en annen etnisitet enn oss nordmenn. Intervjuet til Resett er tatt opp i Oslo og datert den 28. august i år. Vår kommentar og mail til dere i Høyre og Rødt er basert på svarene fra deres representanter i videoen.

Til representanter for Oslo Høyre og Oslo Rødt:

Hvordan i helsikke går det an å være så totalt uinteressert i deres eget folks fremtid i vårt eget land at dere høsten 2017 våser som parodier på det gamle radioprogrammet "Gamle Hammersborg". Er dere komplett hjernedøde, fulle av antinordisk selvhat eller så hjernevasket at dere ser på folkemord på og utslettelse av eget folk som ønskelig?

Ja for utslettelse er det som foregår. Det er bare å fremskrive de tallene som gjelder i dag for fødsler, død og rase- og sivilisasjonsferemmed invasjon så gir det seg at om noen få tiår er vi først minoritet og gjennom en uunngåelig balkaniseringskrig utryddet.

Er det hva dere hjernedøde antinordiske hatere i Høyre og Rødt virkelig vil?

I så fall er det bare å håpe at tragedien rammer dere som vil den før oss andre.

Skam dere for ynkeligheten og det antinordiske hatet deres!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)