.:Vigrid Forsiden:.

Jødenes HoloCa$h-mafia feirer HoloCa$h-Svindeldagen
28. januar 2019

Friske og sunne "ferierende" internerte i Auschwitz "befries"

============ Original Message ============
Sent: Monday, January 28, 2019 at 6:53 AM
From: "Tore W. Tvedt"
To: marit.kolberg@nrk.no, jens.marius.saether@dagsavisen.no, eirik.lysholm@dagsavisen.no, nina.kordahl@dagsavisen.no, Espen.Lokeland-Stai@dagsavisen.no, Lars.West.Johnsen@dagsavisen.no, bente.rognan@dagsavisen.no, lasse.hansen@dagsavisen.no, David.Stenerud@dagsavisen.no, trine.andreassen@dagsavisen.no, mode.steinkjer@dagsavisen.no, reidar.sollie@dagsavisen.no, iselin.stalheim.moller@dagsavisen.no, natcom@unesco.no, redaktor@vartoslo.no, vebjorn@dagen.no, redaksjonen@dagen.no, bernt.erik.pedersen@dagsavisen.no, redaksjonen@idag.no, bjarte@idag.no, nordgaard@idag.no, kari@npk.no, alf.gjosund@vl.no, oyulf.hjertenes@bt.no, helge.svela@bt.no, hilde.onarheim@bergen.kommune.no, harald.stanghelle@aftenposten.no, siri.eggen@vg.no, bmoe@stavanger.kommune.no

Subject: HoloCa$h-svindelens årsdag

Jeg ser du/din avis har omtalt HoloCa$h-mafiaens årsdag, 27. januar, for verdens største svindeloperasjon.

I den anledningen er det useriøst å unnlate å nevne at hele bakgrunnen for denne feiringen er løgnbasert hatpropaganda i vinnings hensikt for den internasjonale jødedommen og forbryterstaten deres, Israel.

27. januar ble valgt som svindlernes minnesdag siden Sovjetstyrkene denne dagen i 1945 overtok arbeids-, internerings- og hvileleiren Auschwitz etter at tyskerne hadde forlatt leirkomplekset.

Tyskerne evakuerte storparten av de internerte, men lot nærmere 10.000 internerte være igjen i leiren under tilsyn av medisinsk personell siden de ble vurdert som for svake til å klare evakueringsmarsjen til nærmeste jernbanestasjon.

Jeg inviterer dere til å lese denne korte artikkelen om hva som møtte Sovjetsoldatene da de kom til Auschwitz og det historiske beviset de ga verden i form av et http://vigrid.net/ omfattende bildemateriale av de "svake" internerte de møtte i leiren:

Bildene viser med all tydelighet at all absolutt all propaganda fra HoloCa$h-industrien er løgn og at dere som sprer den opererer som historieløse  løgnspredere.

Ta gjerne kontakt for å lære mer om sann historie i stedet for hatpropagandaen dere serverer på vegne av den internasjonale jødedommen og deres løgnbaserte svindelsystem.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)