.:Vigrid Forsiden:.

FRP går i strupen på Jødene
10. mai 2017

FRP vil forby kjønnslemlestelse av guttebabyer - Jødene raser

----- Original Message -----
Sent: 10 May, 2017 at 12:19:47 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: tips@abcnyheter.no; ags@fpu.no; alexander.fossheim@fpu.no; alexander.wollmann@fpu.no; anbjornsf@fpu.no; andrea.gonzalez@fpu.no; andreas.jacobsen@fpu.no; andreas.kristiansen@fpu.no; andreas.leonardsen@fpu.no; andreasbrannstrom@fpu.no; ane.hvoslef@fpu.no; arnfinn.hallanger@fpu.no; astrid.nordahl@fpu.no; bianca.skoglie@fpu.no; bjorn.nesset@fpu.no; cecilie.fallet@fpu.no; charlotte.rode@fpu.no; christine.jensen@fpu.no; christoffer@fpu.no; ct@fpu.no; daniel.andraa@fpu.no

Subject: Gratulerer med nytt partiprogram

Til FPU's sentralstyre, landsstyre og ledere i lokallag og ABC Nyheter.

Gratulerer så mye med det nye partiprogrammet FRP vedtok i begynnelsen av mai i år. Her har FRP tatt et meget modig standpunkt ved å utfordre selve kjernen i jødenes gruppeorienterte Nazi-ideologi hvor de er klodens Übermenschen som kan tillate seg hva som helst hvor som helst og gjør alt de kan for at vertsfolkene deres skal dyrke dem som spesielle og opphøyde. Som ved HoloCa$h-industrien og dens nye påfunn om snublesteiner over alt i landet og veiviserprogrammet rettet mot små barnehagebarn og grunnskoleelever.

FRP har gjort det eneste rette ved å angripe jødedommens indre kjerne som er kjønnslemlestelse av guttebabyer på deres 8. dag. Siden makteliten i FRP var mot vedtaket regner vi med at det var ungdommen som drev det igjennom. Kjønnslemlestelse er en ekstrem pervers handling noe dere kan se selv her i Vigrids artikler om denne syke praksisen her og her.

Verre kan det ikke bli og FRP må regne med at hele den internasjonale jødedommen vil starte utryddelseskrig mot partiet inntil vedtaket er fjernet igjen.

NTB kommer med en redegjøring om jødenes reaksjoner mot FRP i en artikkel offentliggjort av ABC Nyheter den 6. mai i år med tittel "Sterke reaksjoner på Frps omskjæringsforbud".

Nå begrunner jo FRP vedtaket med hensyn til barnet og at det ikke har brodd mot jødene som sådan. Det er utrolig naivt og viser manglende kunnskap om jødisk nazimentalitet og deres aggressive paranoia på dette området. Det viser jødesjefen Ervin Kohn sin reaksjon i nevnte artikkel: "Hvilket signal ønsker Frp da å sende oss? At jøder er uønsket i landet?" spør Kohn.

Det viktige her er standhaftighet og å besvare de jødiske hersketeknikkene med et klart: "Ja, hvis dere ikke kan oppføre dere etter norsk sivilisasjon, hvor kjønnslemlestelse av babyer ses på som en kriminell perversjon, så pakk sakene deres og kom dere til helvete avgårde til den rasistiske nazistaten Israel og gjør hva faan dere vil der."

Vi feirer snart 17. mai og Grunnloven på Eidsvold hvor det med overveldende flertall ble vedtatt at jøder ikke er velkomne i Norge. Vigrid har dokumentert det her. Det var landets klokeste og kunnskapsrikeste menn som vedtok dette og i dag får FRP merke hvor klokt det var.

Vi i Vigrid er stolte over at dere følger opp vår kamp mot jødedommens perversiteter og har gjort det kontroversielle og følgestunge vedtaket og ønsker dere lykke til i kampen som kommer. Trenger dere mere kunnskap om Jødeproblemet så bare ta kontakt. Denne kampen må vi vinne!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet mot Fake Nazi News-media!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)