.:Vigrid Forsiden:.

Feig jødesleiking i Drammens Tidende - Vigrid Utfordrer
18. desember 2017

HoloCa$hindustrien; Jødeløgnen om de 6 millioner
Bildet: Zyklon-B - Livredderen i Auschwitz

============ Original Message ============
Sent: Sun, 17 Dec 2017 15:53:14 +0100
From: "Tore W. Tvedt"
To: marita.rokeberg@dt.no; og de andre ansatte i DT

Subject: Feig jødesleiking i DT

Til Marita Røkeberg og de andre propagandistene i Drammens Tidende

Vedrørende Marita's artikkel i Drammens Tidende 8. desember 2017 med overskriften "Vigrid-Tvedt til jødiske Suzanne Aabel: – Du har ikke rett til tittelen menneske".

Sitat fra artikkelen "Tore Tvedt  er Holocaust-fornekter og mener alt som har blitt fortalt fra konsentrasjonsleirene i Auschwitz er løgn og bedrag."

Dette er en standard og feig formulering av jødesleikende propagandister uten faktabaserte og objektive historiske kunnskaper som mangler evne til kritisk tenking og spørsmålsstilling. Flaut og feigt. Intervjuet forøvrig er uinteressant så la oss se på dette med HoloCa$h/Holocaust:

HoloCa$h er betegnelsen på jødeløgnene og jødepropagandaen om de 6 millioner jøder som aldri ble utryddet av tyskerne under den 2. verdenskrig og som jødene har bygget en hel HoloCa$h-industri rundt for å tjene enorme pengesummer gjennom til dels utpressing i ren mafiastil og til dels for å infiltrere samfunnet for å fremme egen makt. Og selvsagt for å dekke over Israels folkemord i Palestina.

Holocaust er betegnelsen på det planlagte og industrielt utførte folkemordet med vitenkapelige metoder de Anglo-Zionistiske kreftene utførte mot den tyske sivilbefolkningen i form av teppebombing av tyske byer under navnet "Moral Bombing", siden hensikten var å myrde flest mulig sivile for å knekke den tyske befolkningens moral. Rundt en million tyske sivile ble myrdet i det direkte bomberegnet og med de mange millioner tyskere som ble myrdet på andre måter gjennom fordriving og nedslakting, også etter mai 1945, utgjør dette det verste folkemordet i Europa i moderne tid. Kun forbigått av de jødiske kommunistene i Sovjetunionen sin nedslakting av kristne, hvite russere.

Jeg utfordrer Marita og de andre propagandistene i den feige og jødesleikende DT-blekka til å møte meg til en knallhard debatt-duell om de to nevnte begrepene HoloCa$h-industrien og Holocaust. Da får vi se hva som bor i dere og hvor mye faktisk kunnskap dere har å fare med. Dere må gjerne trekke på resten av mediekollegene deres og også jødesleikende propagandaløgnere utenfra.

Jeg garanterer at jeg kommer til å knuse dere:) Og det kun basert på objektive og historisk korrekte fakta.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)