.:Vigrid Forsiden:.

Bjønnulv Evenrud i "Folk er Folk" slår et slag for Ytringsfriheten
14. juli 2019

Fake-News-Media har fått et nytt hatobjekt

============ Original Message ============
Sent: 13.07.2019, 21:37
From: "Tore W. Tvedt"
To: Dagbladet med kopi til andre Fake-News-medier

Subject: Hets-kampanje mot Bjønnulv Evenrud i Dagbladet og annen Fake-News-Media

Til Dagbladet med kopi til andre medier som også har spredd hetsen mot hedersmannen Bjønnulv Evenrud i forbindelse med hans leder i "Folk er Folk" i Julinummeret av i år.

Bjønnulv Evenrud i "Folk er Folk"-magasinet gjorde noe så egenartet som å stille opp for Ytringsfrihet på prinsipielt grunnlag i Ytringsfrihetsforbundets første ofentlige møte den 13. juni i år. Her tilbød han noen organisasjoner spalteplass i julinummeret av "Folk er Folk" for å vise at han mener alvor. Et par av organisasjonene tok utfordringen og skrev noen ord som ble offentliggjort uten at noen reagerte spesielt på det de skrev.

Reaksjonene fikk derimot Bjønnulv Evenrud selv for at han brukte den parasittiske jødiske HoloCa$h-mafiaens hellige ku HoloCa$h. Og da brøt rabalderet løs for Bjønnulv med Dagbladet i fremste hatefulle hetselinje med John Færseth som frontskribent den 10. juli i artikkelen.

Her er hva Færseth fant tyngst å fordøye fra Bjønnulv sin leder i "Folk er Folk"; direkte sitat:

«I dag er sensur i ferd med å bli ytringsfrihet. Vi minner om at mens dødstallene i Auschwitz i det stille er blitt kraftig nedjustert, og at jakten på styringsdokumentene for holocaust er avlyst, så blir historikerne som har drevet fram slike faktabaserte justeringer av det historiske narrativet utsatt for straffeforfølgelse i de fleste europeiske land.» Sitat slutt.

Men i all verden: Dette har jo Bjønnulv Evenrud full dekning for å si. Hele den jødiske løgnhistorien, HoloCa$h, er jo basert på løgn, overdrivelser og krigspropaganda som bare tas på alvor av propagandister for den jødiske, parasittiske HoloCa$h-mafiaen og hjernevaskede tullinger.

I mange år sto minnetavlene i Auschwitz og fortalte på 20 språk at 4 millioner personer ble drept der. De var sentrum for statsoverhoders og pavers ydmyke besøk i Auschwitz helt til Zündelsakene på slutten av 1980-tallet knuste 4-millionersmyten så grundig at tavlene ble fjernet. Først 7 år etterpå, i 1995, kom nye tavler på plass, nå med tallet 1,5 millioner drepte. Et tall som er ytterlige kraftig redusert.

Her er en dokumentasjon i Vigrid om det for mange år siden.

John Færseth tar også tak i Bjønnulv sitt utsagn om at ".....jakten på styringsdokumentene for holocaust er avlyst....." Her får vi unnskylde Bjønnulv at han blander sammen de alliertes massemord på millioner av sivile tyskere under og etter krigen (Holocaust) med den parasittiske jødiske svindelmafiaens HoloCa$h som er det korrekte navnet på jødeløgnen om de 6 millioner som aldri ble utryddet under krigen.

Færseth trekker inn den såkalte Wannsee-"konferansen", som slett ikke var verken beslutningsdyktig eller konferanse, men et transportmøte for stort sett lavgraderte tjenestemenn. Her kan jeg vise til uttalelse av den jødiske topp-HoloCa$h-historikeren Yehuda Bauer med tilknytning til Yad Vashem i Jerusalem hvor han refereres i JTA (Jewish telegraphic Agency) den 23. januar 1992:

"According to Professor Yehuda Bauer of the Hebrew University in Jerusalem, Wannsee was a meeting but “hardly a conference,” and “little of what was said there was executed in detail.”

Flere kommentarer til Færseths hetseartikkel mot Bjønnulv er unødvendig. Fyren virker totalt useriøs og kunnskapsløs og det sier også alt som er å si om Dagbladet som bruker en slik noksagt som artikkelforfatter for å ta forkjempere for Ytringsfrihet. En Frihet Dagbladet tydeligvis hater som pesten.

Jeg utfordrer derfor Dagbladet til å stille med alle de "ekspertene" om HoloCa$h / Holocaust de bare vil i åpen debatt mot meg på uredigert DBTV. Dagbladet og slenget deres vil bli knust.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)