.:Vigrid Forsiden:.

Jøden Ervin Kohn med feig jødetaktikk mot Lysglimt
15. august 2017

Jøden Kohn og Nazidagbladet utfordres

============ Original Message ============
Sent: Tue, 15 Aug 2017 19:40:30 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: ervin@antirasistisk-senter.no, jam@dagbladet.no, fha@dagbladet.no, ger@dagbladet.no, shv@dagbladet.no, kos@dagbladet.no, joe@dagbladet.no>

Subject : Feig jøde (Ervin Kohn) skyver andre foran seg

Til jøden Ervin Kohn og naziblekka Dagbladets lederskribenter

Vedrørende jøden Ervin Kohn's artikkel i Dagbladet i dag med overskriften "Rasisme med et smil"

Artikkelen er et glimrende vitnesbyrd om akkurat det nynazistene hevder, nemlig at jødenes makt og midler er å operere som bakmenn og bruke Goyim som fronter mot alle som avslører jødenes destruktive rolle i ikke-jødiske samfunn. I dette tilfelle er det jødesleikende ledere og skribenter i nazimedia, inklusive og spesielt nevnt Dagbladet, samt politikere, spesielt nevnt de regjeringsmedlemmene som underskrev regjeringens jødiske kampskriftet "Handlingsplan mot antisemittisme 2016-2020" det gjelder.

Vigrid sendte i november-desember i fjor ut en mailkampanje hvor vi kommenterte nevnte Handlingsplan for Jødedyrking i Norge.

Vår dokumentasjon og kommentarer til jødesleikerne i det norske Naziregimet sin Handlingsplan, slik den fremstår av mailen, kan danne grunnlag for en direkte og åpen debatt i DBTV.

Vigrid stiller med glede opp og utfordrer den feige jøden Kohn og Naziblekka Dagbladets ledere til å gjøre det samme. Tiden er inne (og har vært det i mange år) til å ta jødeproblemet og deres hersketknikker og økonomiske svindelforetak, som HoloCa$h, opp til full gjennomlysing.

Tør dere ikke ta utfordringen siden dere vet dere vil bli avslørt og knust av Vigrid så hold for all fremtid kjeft om temaet!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)