.:Vigrid Forsiden:.

Kari Jaquesson har rett - Dagbladet nazisutrer
14. mai 2017

Hvite Hjelmer - Al-Qaida

============ Forwarded message ============
From : Tore W. Tvedt
To : tor.strand@startsiden.no, kmj@dagbladet.no, hilde@prio.org
Date : Sun, 14 May 2017 12:09:52 +0200
Subject : Fwd: Kari Jaquesson avkler norsk nazimedia
============ Forwarded message ============

Forward til propagandistene Tor Strand i ABC Nyheter, Karl Martin Jacobsen i Dagbladet og Hilde Henriksen Waage i Prio.

Skjerp dere, folkens. Slik dere nå driver på er hatpropagandist for NAZI-alliansen den mest passende betegnelsen vi kan se passer på dere. Kari Jaquesson har rett i hovedsak og har utvist bedre journalistikk enn nazimedia propagandister og bedre overordnet analyse enn propagnadisten i PRIO.

Man skulle tro dere var hjernevasket med ensidig jødedyrkende nazipropaganda eller manglet evnen til å se ting i sammenheng. Begge deler bør få dere til å slutte i jobbene deres eller holde kjeft om ting dere ikke forstår døyten eller fatter rekkevidden av.

Jeg utfordrer dere til debatt om temaet.

Tore W. Tvedt
Vigrid

----- Original Message -----
Sent: Sat, 13 May 2017 19:52:27 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: rlo@dagbladet.no, oand@dagbladet.no

Subject : Kari Jaquesson avkler norsk nazimedia

Til propagandistene Ralf Lofstad og Øystein Andersen i Dagbladet med kpi til Kari Jaquesson på Twitter @KariJaquesson

Vedrørende artikkelen deres i dag i Dabladet med overskrift: "Kari Jaquesson etter Syria-besøk: Lovpriser Assads soldater og hevder hjelpeorganisasjon er terrorister" og undertittel "Mener vestlige mediers dekning av krigen er løgnaktig."

Det må være flaut for dere som kaller dere journalister å bli avkledd så totalt som amatøren Kari gjør her. Kari har helt rett i det meste av det hun sier og spesielt at NAZI-alliansens medier, inklusive de norske naziblekkene, hvorav Dagbladet er en, presenterer alt stoff fra krigen i Syria som totalt ensidig nazipropaganda. Altså propaganda som tjener makteliten i NAZI-systemet (det Nord-Atlantiske Zionist Imperiet) og dets NAZI-allianse. Nazistene har ensidig og i strid med folkeretten satt i gang et regimeskifte i Syria med påfølgende krig mot Assad's folkevalgte styre.

Som proxysoldater på bakken bruker NAZI-alliansen islamistiske terroristbander fra den såkalte "Free Syrian Army (FSA)" til den "Islamske Stat". Også Norge deltar aktivt med penger, materiell og mannskaper i denne folkrettsstridige krigføringen mot en regjering og president som er anerkjent av hele verden og medlem av FN.

Dette er hva Kari sier noe om og det er jaggu på tide at en offentlig person gjør det.

I typisk stil drar Dagbladet inn såkalte spesialister med Nazigodkjente PK-synspunkter for å debunke Kari. En av dem, Ole Solvang, sier: "Det er bare det syriske regimet som står for fly- og helikopterangrep......". Dette er jo tull. Den amerikanske alliansen bomber og sender krysserraketter rundt omkring i Syria etter eget forgodtbefinnende. Tyrkia og Israel bomber også. Begge deler burde være kjent av dagbladpropagandistene og påpekt. Litt av en "spesialist" denne Olemann.

USA og dets NAZI-allianse brukte de samme islamistene under USA's krigføring mot Serbia på 1990-tallet som ledd i NAZI-alliansens sivilisasjonskrig mot Russland. Og altså i dag under navnene FSA, Al-Qaida og IS i Syria mot den lovlige syriske regjering og dens russiske forbundssfeller. At USA og NAZI-alliansen også fører krigen i Syria som et ledd i sivilisasjonskrigen mot Russland ligger klart utenfor Kari sitt engasjement på Syriaturen, men det hører likevel med som en viktig faktor. Kanskje den viktigste.

Vi i Vigrid hylder Kari for hennes modige syriatur og ønsker henne lykke til videre i kampen mot nazimedias Fake Nazi News linje.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)