.:Vigrid Forsiden:.

Dagbladet legger Asma al-Assad opp for Ghaddafitype drap
25. april 2017

Kombinert hatefull nazipropaganda og livmormisunnelse

----- Original Message -----
Sent: 25.04.2017, 20:07
From: "Tore W. Tvedt"
To: mina@dagbladet.no
Cc: ela@dagbladet.no; john.arne.markussen@dagbladet.no; ch@ilpi.org

Til propagandist, Mina Liavik Karlsen, i Dagbladet med kopi til Dagbladet ledelse og Cecilie Hellestveit.

Vedrørende din artikkel i Dagbladet den 24. april i år med tittelen: "I 2000 giftet «førstedamen av helvete» seg med diktatoren i hemmelighet." 

Det er et godt gammelt ordtak som sier at "Kvinne er kvinne verst".  Din artikkel om Presidentfruen Asma al-Assad viser at ordtaket er like gyldig som i tidligere tider. Jeg tror faktisk at kun en kvinne full av livmormisunnelse og hat mot mer vellykkede eksemplarer av kvinnekjønnet ville ønske å presentere fru al-Assad klar til samme behandling som Hussein fikk i Irak og Ghaddafi i Libya. Ja, for det er hva du gjør: Med totalt uetterrettelige og anonyme kilder som serverer anti-Asma-hat og med en overskrift som «førstedamen av helvete» er et brutalt og offentlig drap på Asma rettferdiggjort. Fy faan for åpenlys nazistisk hatpropaganda til inntekt for makteliten innen NAZI-alliansen. Skam deg, Mina! 

Bildet og videoen er lagt inn i nettartikkelen for våre lesere.

Innbakt i artikkelen er en videosnutt hvor du, Mina, trekker inn den kjente Nazi-alliansepropagandisten Cecilie Hellestveit, kjent fra flere Nazi-tenketanker. Nazi her står for det Nord-Atlantiske ZIonist-systemet som styrer vår del av verden. Overskriften på videosnutten er "Ekspert forklarer: - Dette vil Assad", men som ventet får vi ingen forklaring på hva Bashar al-Assad vil. Det vi får er ufunderte påstander som må oppfattes som ren løgn sammen med en total forvrenging av begrepet "moderat opposisjon" i et lands politiske liv med reinspikka Al-Qaida terrorstyrker med en stor porsjon ikke-syriske fremmedkrigere.

Enten må Cecilie ha røyka sokken sin da hun laget videoen eller hun er så hjernevasket inn det nazisystemet hun propaganderer for at evnen til selvstendig tenking er like blåst som sokkrøyking er det.

Skulle dere, Mina og Cecilie, være uenig i noe i denne mailen utfordrer jeg dere til å ta debatten åpent og offentlig. Frem til da bør dere holde kjeften deres om så viktige ting som krig og fred.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)