.:Vigrid Forsiden:.

Fake Nazi News i Dagbladet om USA's dødsbombing
27. mars 2017

Løgn og hykler i Nazimedia - Al-Qaida fikk pris i USA

----- Original Message -----
Sent: 27.03.2017, 12:09
From: "Tore W. Tvedt"
To: tpk@dagbladet.no

Subject: Fake Nazi News i artikkelen din

Til nazipropagandist Torgeir P. Krokfjord i Dagbladet

Vedrørende din artikkel i Dagbladet den 25. mars i år med tittelen: "Russland med sylskarp hilsen til USA etter grufulle bombeangrep mot sivile."

Generelt er hele artikkelen en eneste lang sutrete apologistisk ramse hvor to av verdens største terroristorganisasjoner, USA og Al-Qaida, skal renvaskes samtidig som det på vanlig russophobisk hatmaner hetses og lyves om Russland for å stemple landet negativt.

Et eksempel: Du skriver "......de russiske flyangrepene mot Syria har fått massiv kritikk nettopp for å være lite effektive i kampen mot IS, men heller rette seg mot moderate opprørere....." Når ble masseterroristorganisasjonen Al-Qaida og dens væpnete terroristallierte hodekuttere "moderate opprørere"? Si meg en ting, Torgeir, er du komplett idiot eller har du bare røyka sokken din mens du skriver?

En påstand du kommer med: "De russiske luftangrepene har også ifølge flere uavhengige kilder tatt tusenvis av sivile liv......" Dette er en ren løgn basert på den sedvanlige antirussiske nazipropagandaen og fra NAZI-alliansen og dens allierte islamistiske terrorgrupper i Syria. Dokumenter påstanden eller hold kjeften din.

Skulle du være uenig i det jeg skriver er du velkommen til å ta det opp med meg i Dagbladets spalter, men det tør vel ikke nazipropagandister å gjøre.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet mot Fake Nazi News-media!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)