.:Vigrid Forsiden:.

HoloCa$h-mafiaen og Snublesteiner
7. september 2016

----- Original Message -----
Sent: Wednesday, September 07, 2016 at 11:38 AM
From: "Tore W. Tvedt"
To: jam@dagbladet.no, fha@dagbladet.no, ger@dagbladet.no, shv@dagbladet.no, kos@dagbladet.no, joe@dagbladet.no

Subject: HoloCa$h-mafiaen og Snublesteiner

Til Linn W. Rosenborg (Twitter og facebook) og Dagbladets ledelse.

I anledning artikkel i naziorganet Dagbladet den 6. september i år med tittel "Hvordan er det mulig å være så patetisk og historieløs?"

At jødiske Linn W Rosenborg slår et slag for jødenes maktposisjon i Norge og Europa er forståelig siden det nå er jødenes vesen å mele egen kake på vertsfolkenes bekostning. Det er derfor jødene har vært forvist fra de de fleste europeiske land og fyrstedømmer ned gjennom Middelalderen frem til våre dager.

Vi er mange som ser på dem som parasitter som burde vært geleidet til Israel hvor de kan være parasitter på seg selv. Men selv ikke det klarer jødene og krever at hele verden skal betale for dem noe USA og resten av landene okkupert av de jødestyrte Anglozionistene gjør. Norge intet unntak.

En av de mest  effektive hersketeknikkene og innbringende pengemaskinene for den parasittiske jødedommen er den verdensomspennende pengeutpressingsmaskinen som heter HoloCa$h-industrien. Etter at "overleverne" var oppbrukt som gråteperser og lystløgnere fant HoloCa$hmafiaen på ideen med de såkalte snublesteinene for at Goyim til evig og for alltid skal minnes "jødenes spesielle lidelse" som den nye verdensreligionen og være kondisjonert til evig tid til å lystre jødenes parasittiske hersketeknikker.

Det er derfor et stort lyspunkt som gir håp for femtiden at noen har brukt sin praktiske ytringsfrihet til å si sin mening om HoloCa$hmafiaens påfunn på noen snublesteiner i Brugata i Oslo. Vi håper dette er starten på en trend som vil spre seg over hele landet, ja, over hele verden og føre til at HoloCa$hmafiaen til slutt vil bli knust og HoloCa$h-løgnene deres avslørt for alltid.

Vi i Vigrid har som de eneste i Norge grundig dokumentert HoloCa$h-industriens løgner som også har med snublesteiner å gjøre. Her er et eksempel

I anledning Dagbladets artikkel utfordrer jeg naziorganet Dagbladets ledelse sammen med den jødiske HoloCa$h-supporteren Linn W. Rosenborg til åpen og direkte debatt på DBTV. Eller er dere for historieløse og patetiske?

Våger dere ikke ta utfordringen så hold for alltid rottekjeftene deres om saker som har med HoloCa$h å gjøre.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)