.:Vigrid Forsiden:.

Dagbladet anbefaler Pengegaver til Vigrid

----- Original Message -----
Sent: Monday, January 04, 2016 at 3:23 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: ast@dagbladet.no

Cc: john.arne.markussen@dagbladet.no

Subject: Penger til Vigrid

Til propagandist Aksel Braanen Sterri i Dagbladet

Jeg leser til min store glede og fornøyelse at du i din artikkel med tittel "14 vitenskapsbaserte råd for å nå dine nyttårsforsett" i Dagbladet i går, den 3. januar 2016, anbefaler landets Nazister, Nazipropagandister og andre antinordiske selvhatere å donere penger til Vigrid.

Enda gledeligere er det at Vigrid faktisk er det eneste navnet som ble nevnt i artikkelen din. Og når det kommer fra en propagandist i et av landets ledende nazipropagandaorganer, som jeg vurderer Dagbladet å være, kan jeg og de andre i Vigrid sole oss i glansen fra din kompliment til oss.

Det er å håpe at det blant den hjernedøde og selvhatende antinordiske zombiemassen som kjøper og leser Dagbladet virkelig tar rådet ditt alvorlig og følger det. Jeg regner som en selvfølge at du går foran med et godt eksempel. Under 10.000 kroner fra hver person ser vi på som gjerrig siden du nevner at det må være en pengesum som monner.

Nå er vår erfaring med nazipropagandister og andre antinordiske selvhatere at de er en gjeng med tufser som bruker kjeften til å fise med så vi bruker ikke pengene på forskudd. Skulle du eller noen andre blant det miljøet av kloakkrotter som følger rådene i norsk nazimedia likevel donere penger til Vigrid finner dere kontonummeret dere kan bruke her.

Med Nordisk Hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Kjemp for Nordisk Sivilisasjon i Vigrid eller dø som en feiging!!!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)