.:Vigrid Forsiden:.

Bibliotekene og Kampanjen for Balansert Samfunnstoleranse
12. desember 2017

Bibliotekene: Fra Jødesleikende HoloCa$h til Sann Historie?

============ Original Message ============
Sent: 10.12.2017, 23:45
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Ansatte i Norske Biblioteker

Subject: Balansert Handlingsplan for Samfunnstoleranse

Til ansatte i Norske Biblioteker

Som en oppfølging og supplering av den norske regjerings handlingsplaner mot antijødisme og antiekstremisme av mange slag er det viktig å være klar over at alle fine mål har et konkret og objektivt bevislig sunt grunnlag: Sannhet. Det i motsetning til ensidig, falsk og usann propaganda utført av sterke interessegrupper som har sugerør i statskassen og bruker statlige, kommunale og offentlig finansierte NGO'er til å jobbe for seg. Inklusive biblioteker.

Vårt forslag er at Biblioteket, med finansiell støtte fra kommunen, lager en utstilling i Biblioteket om HoloCa$h-industrien som vises i den siste uken av januar og den første uken i februar med hovedinnslag den 27. januar, som er den internasjonale HoloCa$h- dagen. HoloCa$h står for løgnene, propagandaen og den økonomiske industrien som er bygget rundt disse om de 6 millioner jøder som aldri ble utryddet av tyskerne under den 2. verdenskrig.

Et tilsvarende opplegg bør holdes for Holocaust mellom 10. og 15. februar med hovedinnslag den 13. og 14. som er de to dagene Anglozionistene teppebombet Dresden. Holocaust står for det planlagte og industrielt utførte anglozionistiske folkemordet på minst en million tyskere som ble brent til døde i anglozionistenes bombekampanjer mot tyske sivile. Spesielt i de større byene. Begrepet omfatter også de millioner tyskere som under og etter krigen ble fordrevet og myrdet.

Det er noen forhold omkring oppstarten til den 2. verdenskrig som bør legges vekt på:

1. Balfour-deklarasjonen som lovte jødene Palestina som deres nye Israel hvis de jødiske finansoligarkene i USA, med Rotschild-systemet i spissen, fikk trukket USA aktivt inn i den 1. verdenskrig på engelsk side. Det gjorde jødene, men England lurte dem etterpå. Altså måtte det en ny krig til.

2. Det var en av hovedårsakene til at de internasjonale jødiske verdensorganisasjonene erklærte krig mot Tyskland den 24. mars 1933.

3. Også i Anglozionistenes planlegging av Holocaust på de tyske sivile i bombekampanjen med det avslørende navnet "Moral Bombing" spilte en kjent jøde, Frederick Lindemann, hovedrollen som Churchill sin nærmeste rådgiver på området.

Når det gjelder HoloCa$h-industrien er den bygget opp på latrinerykter, tyskerhat og krigspropaganda med svært lite substans rundt seg:

1. Erling Bauck sin løgn om antall drepte og drapsmetode i Mauthausen er en uforglemmelig klassiker og i Norge en av de viktigste byggeklossene i HoloCa$h-løgnhistoriene.

2. Badebassenget i Auschwitz er også en god en. Badebasseng for folk som skal utryddes?? Ha-ha.

3. Bildene de sovjetiske soldatene tok da de overtok Auschwitz den 27. januar 1945 beviser også for ethvert tenkende menneske at det aldri hadde vært meningen å utrydde de internerte. Nærmere 10.000 internerte i godt hold med pleiere etterlot tyskerne seg siden de ikke var regnet som sterke nok til å tåle marsjen til togtransport vestover.

Slik kan jeg fortsette nærmest uendelig, men som en smakebit er det nok.

For å få til en skikkelig informativ, sannferdig og balansert historisk fremstilling av disse viktige forholdene, som så lenge etter krigen er topp aktuelle temaer, står jeg til rådighet som konsulent for utstillingen.

Jeg håper dere tenner på ideen og gleder meg til å delta!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)